Tüm Türkiye’nin heyecanla beklediği 2023 Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimlerine çok kısa bir süre kaldı. Bu süreçte partililer çalışmaya devam ederken, biz gazeteciler olanları hatta olmayanları da yazmaya devam ediyoruz. Her dönem olduğu gibi seçim sürecinde illa ki tansiyonlar yükseliyor, bir kaç kişinin hataları tüm partiye patlıyor. Nazilli’de de geçtiğimiz günlerde bunları daha taze yaşadık.
Şunu söylemek istiyorum. Sevgili partililer, sevgili adaylar. Yaptığınız hataları, gazeteciler ortaya çıkarttı diye cezasını bu sektöre kesemezsiniz. Haddiniz olmayacak şekilde, yaptığımız işi sorgulayamazsınız. Sizler, bizleri Başkent’te temsil etmek için girdiğiniz yarışta, hatalarınızı minimuma düşürerek daha dikkatli olmak ZORUNDASINIZ!
Buradan sizlere başıma daha yeni gelen olayı aktarmak isterdim. Yaptıkları hatanın ardından tüm ilçeye rezil olan partinin bir üyesinin tansiyonları çıka çıka bana bağrışlarını, söylediği her sözü tek tek anlatıp daha fazla rezil etmek isterdim, fakat bana yakışmayacak bir hareket olacağı için paylaşmıyorum. Çünkü gerekli cevabı, yüzüne karşı o partinin o üyesine verdim.
Tek dile getirmek istediğim şey, biz gazeteciler gerçekleri yazmaya devam ettikçe siz kudurmaya devam edeceksiniz!