Gıda ürünlerine gelen zamların ardından vatandaşlar uygun fiyatlı seçenekler arıyor. BİM yağ fiyatları 2024 yılında ne kadar oldu merak ediliyor.

Farklı markalara göre BİM ayçiçek ve zeytinyağı fiyat listesini paylaştık...

Bim Yağ Fiyatları Ne Kadar Oldu?

Bim sıvı yağ fiyatları vatandaşların merak ettiği konular arasında yer alıyor. Sizler için Bim yağ fiyatlarını derledik…

Ayçiçek yağı, her evin vazgeçilmezi olan gıda ürünlerinin başında geliyor. Bu nedenle ayçiçek yağının fiyatları takip ediliyor. Hesaplı ve kaliteli ürünleriyle bilinen Bim’de satılan sıvı yağlar ise oldukça rağbet görüyor. Bim sıvı yağ fiyatını inceleyelim…

BİM Yağ Fiyatları Ne Kadar?

Bim’de satılan yağ fiyatları markalara göre değişiklik gösterir. Bim’in kendi markası olan Sole, hem uygun fiyatıyla hem de kalitesiyle vatandaşların en çok tercih ettiği markadır. Bim’de kendi markasının yanı sıra diğer markalarda yağlar da bulunur.

BİM yağ fiyatları 2024 yılında aşağıdaki gibidir:

BİM 1 lt Sole Ayçiçek Yağı Fiyatları

41,50 TL

BİM 2 lt Sole Yağ Fiyatları

75 TL

BİM 5 lt Sole Yağ Fiyatı

165 TL

Biryağ Fiyat (5 lt)

192,50 TL

BİM Yudum 2 lt Yağ Fiyatı

82,50 TL

Çotanak Ayçiçek Yağı Fiyatı (4 lt)

179,50 TL

Bim’de satılan ayçiçek yağı markaları ve fiyatları bu şekildedir. Satılan bu yağlar hakkında farklı kullanıcı yorumları bulunmaktadır. Bu nedenle yağ satın alınırken yağların fiyat ve kalite bazında karşılaştırılarak alınması önerilir. Şimdi, Bim yağ fiyatlarını ayrıntılı olarak inceleyelim…

Bim Yag Fiyatlari 1

Sole Sıvı Yağ Fiyatları

Sole, BİM’e ait ayçiçek yağı markasıdır. Sole markası BİM’de en çok satın alınan sıvı yağlar arasındadır. Bu yağın böylesine tercih edilmesinin nedeni uygun fiyatı ve kalitesidir.

Bim’de Sole yağ fiyatları 2024 şu şekildedir:

  • Bim 1 lt Sole Ayçiçek Yağı Fiyatları: 41,50 TL
  • Bim Sole Ayçiçek Yağı Fiyatları (2 lt): 75 TL
  • Bim 5 lt Sole Yağ Fiyatı: 165 TL

Bim’de Sole markasının yanı sıra Biryağ markası da tercih edilen sıvı yağlar arasındadır. Biryağ yağ fiyatına bakalım…

Biryağ Sıvı Yağ Fiyatları

Bim’de satılan Biryağ markasının özellikle 5 litrelik fiyatları merak edilir. Aktüel dönemlerinde Biryağ yağ fiyatına sıkça yer verilir. Bu dönemlerde yapılan indirimlerle daha da hesaplı hale gelmektedir.

BİM Biryağ yağ fiyatı şu şekildedir:

  • Bim Biryağ Yağ Fiyat (5 lt): 195,50 TL

Genellikle 5 lt’lik boyutuyla Bim’de bulunan Biryağ ayçiçek yağı, bazı aktüel dönemlerinde 1 lt ve 2 lt çeşitleriyle mağazada yer almaktadır.

Bim Yag Fiyatlari 4

Yudum Sıvı Yağ Fiyatları

Bim’de yağ fiyatı ne kadar sorusu için en çok merak edilen markalardan diğeri Yudum’dur. Bim’in yanı sıra Migros, A101 ve Şok Market gibi satış noktalarında bulunan Yudum, vatandaşların tercih ettiği yağ markalar arasındadır.

Bim yağ fiyatları Yudum markası için şöyledir:

  • Bim Yudum Yağ Fiyatı (4 lt) 177,50 TL
  • Bim Yudum Yağ Fiyatları (2 lt): 82,50 TL

Bim Yag Fiyatlari 2

Bim Zeytinyağı Fiyatları

Zeytinyağı, sağlıklı yaşam için kullanılması gereken gıda maddelerinin başında geliyor. Özellikle sebze yemeklerinde sıklıkla tercih edilen zeytinyağı, çoğu zaman fiyatıyla el yakıyor.

Bim, zeytinyağı konusunda da vatandaşın cebini düşünerek çeşitli indirimler yapıyor. Özellikle aktüel dönemlerde yapılan indirimler vatandaşın yüzünü güldürüyor.

Bim zeytinyağı fiyatları 2024 yılında ortalama şu şekildedir:

  • Komili 1 lt Riviera Sıcak Lezzetler Pet Şişe Zeytinyağı: 195 TL
  • Komili Yağ 1 lt Natural Sızma Zeytinyağı: 215 TL
  • Sırım 2 lt Riviera Zeytinyağı: 305 TL

Sıkça Sorulan Sorular

BİM yağ fiyatları hakkında sıkça sorulan soruları yanıtladık.

5 Kilo Sıvı Yağ Bim’de Ne Kadar?

Bim’de 5 kilo sıvı yağ fiyatı markalara göre değişkenlik gösterir. Bim’de 5 lt’lik sıvı yağı bulunan iki marka vardır. Bunlar Sole ve Biryağ’dır.

Bim’de 5 lt’lik sıvı yağ fiyatları şu şekildedir:

  • Bim 5 lt Sole Yağ Fiyatı: 165 TL
  • Bim Biryağ Yağ Fiyat (5 lt): 195,50 TL

Bim’de Hangi Marka Yağ Var?

Bim’de hangi marka yağ var sorusunun cevabı araştırılan sorular arasındadır. Bim’de Ayçiçek yağı markası olarak Sole, Biryağ, Yudum ve Çotanak markaları bulunur. Zeytinyağı ürününü bulunduran markalar ise Komili ve Sırım’dır.

Sole Ayçiçek Yağı Kime Ait?

Sole, Bim markasına ait bir ayçiçek yağıdır. Bim’in ürettiği Sole Ayçiçek yağı, vatandaşlar tarafından tercih edilen yağ markalarından biridir. Özellikle Bim’de Sole yağ fiyatları 2024 takip edilen konular arasındadır.

Muhabir: Ömer ARAZ