BBP Aydın İl Teşkilatı’nın olağan kongresi Turistik Park’ta düzenlendi. Kongreye BBP Genel Başkanvekili Türker Yörükçüoğlu’nun yanı sıra, AK Parti Aydın İl Başkanı Mehmet Erdem, MHP Aydın İl Sekreteri Ramazan Aker, İl Başkan Yardımcıları Mesut Gümüş ve Mehmet Öztürk, BBP ilçe başkanları ve az sayıda partili katıldı.

KÜÇÜK’TEN “BÜYÜK BİRLİK” VURGUSU

Kongrede mevcut İl Başkanı Kerim Tütenk yeniden aday olmazken, başkanlığa Cevdet Küçük seçildi. Göreve seçilen Küçük, helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun “Düz yaşayacağız, dik duracağız, doğru gideceğiz” sözleriyle partilileri selamladı.
Sadece bir kongre için değil, “Büyük Birlik” idealini yerelde ve genelde en üst seviyeye taşımak için bir araya geldiklerini belirten Küçük, “Bu sancağı lekeletmeden, her bir gönüle dokunarak taşıyacağımıza söz veriyoruz. Teşkilatlarımızı dinamik tutacağız. Sahadaki gücümüzü artıracağız. Halkın dertlerini dert edinecek, çözüm odaklı siyaset üreteceğiz. Şehit liderimizin emanetine sahip çıkarak, tertemiz mazimizden aldığımız güçle geleceği inşa edeceğiz. Birliğimiz daim, kongremiz hayırlara vesile olsun. Yaşasın Büyük Birlik, yaşasın Alperenler” dedi.

Bbp Aydinda Baskan Degisti 654207 C9E480E594D434Fb432Ec2094070Ef96

“SİYASETİ YAZICIOĞLU’NDAN ÖĞRENDİK”

BBP Genel Başkanvekili Türker Yörükçüoğlu da partisinin kardeşlik hukuku üzerine kurulu olduğunu dile getirerek, “Bizler çıkar hesabıyla siyaset yapmayız. Makam, mevki, hedef gözeterek siyasi faaliyet yürütmeyiz. Çünkü biz imanımıza, inancımıza son derece bağlı insanlarız. Hem de siyasi duruşumuz gereğidir. Çünkü bizler hamiyetli, vatansever insanlarız. Ayrıca biz siyaseti şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'ndan böyle öğrendik” şeklinde konuştu.

Saadet Partili Karahan Buharkent'e yüklendi :"Pazarcı esnafını kaderine terk ettiler"
Saadet Partili Karahan Buharkent'e yüklendi :"Pazarcı esnafını kaderine terk ettiler"
İçeriği Görüntüle

Bbp Aydinda Baskan Degisti 654207 1Cac69230Fb5Da3Ea34E623B5A7C8B70

“33 YILDIR AYNI KARARLILIK”

Partilerinin 33 yıldır sadece siyaset yapmadığını, aynı zamanda bir “vatan nöbeti” tuttuğunu ifade eden Yörükçüoğlu, “İlk günkü kararlılıkla bugün de yolumuza devam ediyoruz. Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun bize bıraktığı sancak, 33 yıldır olduğu gibi bugün de rüzgâra göre sallanmıyor. Siyasi atmosfer ne tarafa doğru giderse o tarafa doğru bir ağaçtan kopmuş yaprak gibi uçuşmuyor. Bizim bir istikametimiz var. Bizler kıblesi onların insanlarız ve Cenabı Hak bizi o kıbleden asla ayırmasın inşallah” dedi.

Yörükçüoğlu, eski İl Başkanı Kerim Tütenk ve ekibine hizmetleri için teşekkür ederken, göreve seçilen Cevdet Küçük ve yönetimini de tebrik ederek başarılar diledi.

YÖNETİM KURULU BELLİ OLDU

Cevdet Küçük başkanlığındaki il yönetim kurulu Nazire Aldırmaz, Muharrem Demirbilek, Savaş Şener, Muhsin Akbal, Muammer Yağcı, Kerim Tütenk, Erhan Aslan, Osman Artıran, İbrahim Altınok, Ufuk Kuşçu ve İlayda Koçarlı’dan oluştu.

Muhabir: EMRAH DİNÇER