Aydın’da tüm çıkışlar tutuldu: Çifte cinayetin zanlısı ablukada
Aydın’da tüm çıkışlar tutuldu: Çifte cinayetin zanlısı ablukada
İçeriği Görüntüle

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Efeler İlçe Jandarma Komutanlığı ile Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti ve yasa dışı kenevir ekimine yönelik yürüttükleri çalışmalar kapsamında Efeler’in Armutlu Mahallesi’nde belirlenen bir adrese operasyon düzenledi.
Titizlikle yürütülen istihbari çalışmaların ardından gerçekleştirilen baskında ekipler, şüpheli Z.E.'ye (49) ait ikameti didik didik aradı.

EVDEN UYUŞTURUCU VE SİLAH ÇIKTI

Adreste yapılan adli aramada uyuşturucu ve silah cephaneliğini andıran görüntüler ortaya çıktı. Operasyonda 92 kök kenevir bitkisi, 270 gram esrar tohumu, 420 gram kubar esrar ve 30 gram skunk ele geçirildi.
Uyuşturucu maddelerin yanı sıra 2 tabanca, 2 av tüfeği, 40 adet tabanca fişeği ve 29 adet av tüfeği kartuşu da ekipler tarafından muhafaza altına alındı.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Operasyon kapsamında gözaltına alınan Z.E., jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkarılan şüpheli, tutuklanarak kapalı ceza infaz kurumuna teslim edildi.

Muhabir: KAZIM YÖRÜKCE