Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, uyuşturucu ile mücadele çalışmalarına yönelik operasyon gerçekleştirildi. Nazilli, Karacasu, Sultanhisar, Yenipazar, İncirliova, Germencik, Koçarlı ve Buharkent ilçelerinde uyuşturucu madde kullandığı ve ticaretini yaptığı değerlendirilen 105 şüpheli eş zamanlı operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

8 İLÇEDE EŞ ZAMANLI OPERASYON
Sabahın erken saatlerinde gerçekleştirilen operasyonlarda çok sayıda adrese baskın yapıldı. Jandarma ekiplerinin titizlikle yürüttüğü çalışmalarda, muhtelif miktarda ve çeşitli türlerde uyuşturucu madde ele geçirildi. Şüphelilere ait dijital materyallere de inceleme yapılmak üzere el konuldu.

ŞÜPHELİLER HAKKINDA ADLİ İŞLEM BAŞLATILDI
Operasyon kapsamında gözaltına alınan şüpheliler hakkında adli işlemler başlatıldığı öğrenildi. Güvenlik güçleri tarafından yürütülen soruşturmanın çok yönlü olarak sürdüğü bildirildi.



