ADÜ Kuşadası MYO öğrenci ve öğretim görevlileri, ''14. Uluslarası Alaçatı Ot Festivali ve 11. Uluslarası Urla Enginar Festivali''nde hazırladıkları birbirinden farklı tatlarla bir kez daha festivale damgasını vurdu. ADÜ Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emrah Köksal Sezgin ve koordinatörlüğündeki öğrenci ekibinin katılımı ile gerçekleşen festivalde, öğrencilerin workshopları festival ziyaretçileri tarafından tam not aldı.

Uluslararası festivallerde tematik olarak sürdürülebilir gastronomi ve sıfır atık konularının işlendiği festivalde, ayrıca, Urla Lezzet Serüveni Mutfak Atölyesi 6 başlığı altında, “Urla Gastronomisinde Sürdürülebilir Lezzetler” konulu oturum gerçekleşti. Panele konuşmacı olarak, ADÜ Kuşadası MYO Dr. Öğretim üyesi ve Ekmekçiler Grup & Porland Kurumsal Şefi Emrah Köksal Zengin ile The Urla Guru Executive Şefi Ali Uçak katıldı. Lezzet ve bilgi paylaşımlarının tek çatı altında toplandığı festivalde, ADÜ'lü öğrenciler hazırladıkları lezzetler ile bir kez daha bu konudaki iddialarını ortaya koydu.

Karpuzlu'da TÜBİTAK Bilim Fuarı açıldı Karpuzlu'da TÜBİTAK Bilim Fuarı açıldı

Muhabir: AYLİN ESER