Sıcaklık arttı sahiller şenlendi Sıcaklık arttı sahiller şenlendi
Avrupa Çocuk Cerrahisi Yeterlilik Sınavında (European Board of Pediatric Surgery) başarılı olan ADÜ Hastanesi Çocuk Cerrahisi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Sezen Karaca Özkısacık, Çocuk Cerrahisi Uzmanlık Belgesini Avrupa standartlarına taşımayı başardı.

EKİP BAŞARISI

Münih’te 13-14 Ekim 2023 tarihinde yapılan ikinci basak sözlü sınavını da başarıyla geçtikten sonra European Board of Pediatric Surgery sertifikasını almaya hak kazanan Prof. Dr. Özkısacık, “Bu başarının, özellikle yetiştirdiğim Tıp Fakültesi öğrencileri ve Çocuk Cerrahisi asistan hekimlerine bir örnek ve motivasyon kaynağı olmasını temenni etmekteyim. ADÜ Çocuk Cerrahisi Ana Bilim Dalı’nı bir adım ileriye götürecek her türlü özverili çalışmaya tüm ekip olarak devam etmekteyiz.” dedi.adulu-akademisyenden-onemli-basari-447820-710aa3c41ad46027a718ffeb0dbc435d.jpg​​​​​​​
ÖMÜR BOYU ÖĞRENME

Eğitimin ve öğrenmenin ömür boyu sürdüğünü, iyi bir hekim olup, usta-çırak ilişkisinin ön planda olduğu Tıp Fakültesi öğrencilerine ve asistanlarına (Uzmanlık öğrencisi) örnek olmayı amaçladığını belirten Prof. Dr. Özkısacık, 2021 yılından bu yana Türkiye Çocuk Cerrahisi Derneğinin Eğitim Komitesinde aktif olarak çalışmakta, her yıl çok sayıda kurs düzenlenmesinde koordinatörlük ve eğitmenlik yapıyor.