• DOLAR 32,60 %0.30
  • EURO 34,73 %0.11
  • ALTIN 2.471,96 %-1.10
  • BİST100 9.806 %1.16
  • BITCOIN 66.457 %2.29
  • ETHERIUM 3.211 %0.85
25°

Adü Haberleri

Adü haberleri ve güncel Adü gelişmeleri, Adü ile ilgili tüm video, Adü fotoğrafları ve Adü haberleri Aydın Ses Gazetesi | En Güncel Aydın Haberleri - SON DAKİKA sitemizde


Gündem

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ), dünyaca ünlü önemli derecelendirme kuruluşlarının açıkladıkları verilere göre yükselişini sürdürdü.

Gündem

Adnan Menderes Üniversitesi Kuşadası Meslek Yüksek Okulu, (ADÜ)Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında Efes Antik Kenti’ne gezi düzenledi.

Gündem

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Hastanesinde yapımı tamamlanan “İbn-İ Sina Kafeteryası”nın açılışı gerçekleşti.

Gündem

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’nde Ramazan Bayramı öncesi düzenlenen geleneksel bayramlaşma töreninde, ADÜ ailesi bir araya geldi.

Gündem

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Şakiroğlu, bir ilke...

Gündem

ADÜ Kuşadası Meslek Yüksekokulu, Türkiye adına bir başarıyı daha Hırvatistan’da aldı.

Gündem

Aydın'da yaşayan bir akademisyen sözleşmeye aykırı şekilde alındığını iddia ettiği 60 lira internet ücreti için firmaya açtığı davada haklı bulundu.

Gündem

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’nde ‘Otizm Farkındalık Günü’ kapsamında fidan dikimi gerçekleşti

Gündem

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’nde (ADÜ) görevli İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) kurul üyelerine yönelik, "İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi" düzenlendi.

Gündem

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, 28 farklı ülkeden gelen ve üniversitelerinde öğrenim gören uluslararası öğrenciler...

Gündem

Aydın’ın Efeler ilçesinde böbreğindeki tümör kanadığı için rahatsızlanan 49 yaşındaki hasta, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi’nde uygulanan yöntemle şifa buldu.

Gündem

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı tarafından düzenlenen “Şan, Flüt...