Son kez yaşamak ne demek belki de hiçbir zaman bilemeyeceğiz ama bildiğimiz ve hissettiğimiz tek bir şey varsa oda bu gündür dün değil bugün, verdiğin savaşlar aldığın önlemler yâda içinde çalıştırdığın ego savaşları ne kadar doğru?
Dünü unutup bugüne bakmak varken neden hala dündesin her şeyi yaşamak yâda mahvettiğin her şeyi düzeltme imkânın varken neden her şeyin sadece doğrusu için çabalamıyorsun. Bu seni yormuyor mu insan tecrübelerinden oluşur tecrübe bir insanı büyütür, besler, yaşatır tıpkı umut gibi hayatın neresindesin hangi tecrübeler seni bu günkü sen yaptı.
Kalbini kıran kim, sana nefes aldıran şey ne?
Seni umuda boğup sonra o umudun bir gramını bile bırakmayan his ne hayat mı?
Hayır, ben sana cevabını verebilirim SENSİN!
İnsan kendinin kurdu da olur kuşu da.
Sadece şükret, iste ve her zorluğa rağmen yaşamaya odaklan kaybettiklerine değil elinde olan değerlere sen çok güçlüsün aynaya her baktığında gördüğün sima senin yüzün değil, ruhun çünkü bunu görebilecek olan tek kişi sensin umutsuz olma umut dolu yaşa. O zaman olmaz dediğin bütün kapıların önüne sen daha rahat yürü umutsuzluklarına batma diye kırmızı halı serilecek.
Yola çıkmaktan korkma yolda ayağına takılan her taşı kenara it ve emin olduğun yolda adımlarından korkmadan yürü unutma fark dünyada değil sende başlar.!