Efeler ilçesinde meydana gelen silahlı yaralama olayının faili, farklı bir adli soruşturma kapsamında yakayı ele verdi. Osman Yozgatlı Mahallesi'nde B.T. ile Y.S. arasında sosyal medya üzerinden henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Sosyal medyadaki küfürleşmenin ardından taraflar Cezaevi Caddesi üzerinde bir araya geldi. Yüz yüze süren tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine B.T., yanında bulundurduğu tüfekle Y.S.’yi sırtından vurdu.

Whatsapp Image 2026 05 01 At 21.46.37

26 SAÇMA İSABET ETTİ

Vücuduna 26 adet saçma isabet eden yaralı, kendi imkanlarıyla bindiği taksi ile hastaneye giderek tedavi altına alındı. Olayın ardından şüpheli B.T. bölgeden uzaklaştı. Emniyet güçlerinin silahlı saldırganı arama çalışmaları sürerken, B.T. günler sonra gerçekleştirilen bir narkotik operasyonunda ortaya çıktı.

Yeniköy Mahallesi'nde 79.80 gram metamfetamin, 1 adet hassas terazi ve çok sayıda kilitli poşetle yakalanarak tutuklanan İ.İ. isimli şahsın ifadesinde B.T.'nin ismini vermesi üzerine, şüpheli gözaltına alındı.

Nazilli’de korkunç patlama: 3 kişi yaralandı
Nazilli’de korkunç patlama: 3 kişi yaralandı
İçeriği Görüntüle

SEVİNCİ KISA SÜRDÜ

Uyuşturucu ticareti dosyasından adliyeye sevk edilen B.T., uyuşturucu suçlamalarının iftira olduğunu savundu. B.T., uyuşturucu dosyası kapsamında adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, Y.S.’yi silahla yaraladığı gerekçesiyle mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan, silahlı saldırıya uğrayan Y.S.'nin şikayetinden vazgeçtiği ve tarafların uzlaştığı bildirildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ