Bisikletle gelen dostluk
Bisikletle gelen dostluk
İçeriği Görüntüle

Atça Meslek Yüksekokulu, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi ile Sultanhisar Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin katıldığı ve Helenistik dönemin önemli eğitim ve kültür merkezlerinden biri olan Nysa’da gerçekleştirilen etkinlikte; öğrencilere rehber eşliğinde antik kentin tarihi, mimari dokusu ve mitolojik arka planı aktarıldı.

Universite Ogrencilerine Kultur Gezisi D2Aa591A7A74C0Ce57E4A1B4493A8493

Öğrencilere; Atça Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Recep Özçelik, Öğr. Gör. Dr. Doğukan Yazıcı, Medya Topluluğu Danışmanı Öğr. Gör. Hüseyin Emin Kurnaz ile Sultanhisar Gençlik Merkezi İlçe Müdürü Yusuf Yeşilyurt ve Gençlik Merkezi personeli eşlik etti. Gezi kapsamında düzenlenen Fotoğraf Hikayeleştirme Eğitimi ile öğrenciler, mekan-insan-zaman ilişkisini görsel anlatıya dönüştürmeye yönelik uygulamalı çekimler gerçekleştirdi.

Tarih, eğitim ve sosyal paylaşımın bir araya geldiği organizasyon, Gençlik Merkezi’nde düzenlenen sosyal etkileşimi güçlendirmeye yönelik barbekü etkinliği ile sona erdi.

Kaynak: İHLAS HABER AJANSI