Karacasu'ya acı haber Denizli'den geldi. Hayatını kazanmak üzere bir senedir Denizli'de bir markette çalışan Ali Güdü'nün yaşadığı evde cansız bedeni bulundu. Genç ölüm Karacasu'yu yasa boğdu. Çobanlık yapan Hidayet-Şükran çiftinin iki çocuğundan küçüğü olan Ali Güdü'nün bir süre Karacasu'da bir sigortacıda çalıştığı daha sonra Denizli'ye giderek bir markette çalışmaya başladığı öğrenildi.
2 GÜNDÜR HABER ALAMAYAN MESAİ ARKADAŞLARI BULDU
Kendisinden 2 gündür haber alamayan iş arkadaşları Güdü'nün yaşadığı yere giderek ev sahibinden anahtarı alıp içeri girdi. Mesai arkadaşları içeri girmeleriyle birlikte Güdü'nün tavana asılı cansız bedeni ile karşılaştı.
Hemen 112 ekiplerine haber verilse de Güdü'nün hayatını kaybettiği belirlendi.
Otopsi işlemlerinin ardından cenazesi memleketi Karacasu ilçesi Yolüstü Mahallesine getirilen Güdü, öğle namazına müteakip toprağa verildi.
GERİYE BİR SENE ÖNCEKİ PAYLAŞIM KALDI
Bir sene önce aldığı otomobili 'hanemize hayırlı olsun' sözleriyle paylaşan hayatının baharında bir genç olan Güdü'nün yaşamına neden son verdiği henüz öğrenilemedi. Sevenlerini ve mahalle halkını yasa boğan ölüm geride' 26 yaşındaki bir genci hangi sebepler intihara sürükledi' sorularını bıraktı.




