Bir haftadır Türkiye'de bulunan ve iki ay boyunca tüm ülkeyi gezmeyi planlayan İsviçreli çift, kameralara verdikleri röportajda heyecanlarını dile getirdi.

​Etkinlik alanında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Thomas, şunları söyledi:
​"Adım Thomas. İsviçre'den geliyoruz. Bir haftadır Türkiye'deyiz. Şimdi tüm Türkiye'yi gezeceğiz, iki ay boyunca. Kamp alanı yöneticimiz pideyi görmemiz için buraya gelmemizi söyledi. Karşımızda tam 14 metrelik bir pide var, gerçekten inanılmaz!"

Turistlerin 14 Metrelik Pide Saskinligi Gozlerine Inanamadil 664347 Bd1011

​"UZUN PİDEYİ ŞASĶINLIKLA İZLEDİK"

​Eşiyle birlikte Türkiye turunun tadını çıkaran Katrin ise dev pideden çok etkilendiğini belirterek şu ifadeleri kullandı:
​"Benim adım Katrin. İsviçre'den geliyorum. Eşim Thomas ile seyahat ediyorum. Burada bu upuzun pideyi görüyoruz ve bu anı izlemekten büyük keyif alıyoruz."

​Çalışma hayatını geride bırakıp kendilerini seyahat etmeye adadıklarını belirten sempatik çift, Türk kültürüne ve yemeklerine olan hayranlıklarını gizleyemedi. 14 metrelik pitenin yapılışını ve sunumunu büyük bir merakla takip eden İsviçreli turistler, çevredekilerin de ilgi odağı oldu. Haber kameralarına neşeli tavırlarıyla yansıyan çift, Türk misafirperverliğine bir kez daha hayran kaldıklarını belirterek alandan ayrıldı.

Aydın’da alevlere karşı gerçeği aratmayan prova
Aydın’da alevlere karşı gerçeği aratmayan prova
İçeriği Görüntüle

Turistlerin 14 Metrelik Pide Saskinligi Gozlerine Inanamadil 664347 52003B

Turistlerin 14 Metrelik Pide Saskinligi Gozlerine Inanamadil 664347 1623Ee

Turistlerin 14 Metrelik Pide Saskinligi Gozlerine Inanamadil 664347 4Ac1Ab

Muhabir: ÖZGÜR DEDEOLUK