Nazilli’de yeni bir futbol takımının kurulması için çalışmaların sürdüğünü açıklayan Tetik, hedeflerinin tribünleri dolduran güçlü ve iddialı bir ekip oluşturmak olduğunu söyledi. Başkan Yardımcısı Kadir Mutlu ile birlikte Pınarbaşı Sahası’ndaki açılış programına katılan Tetik, saha ve tesislerde yapılan yenileme çalışmalarını yerinde inceledi. Nazilli’nin futbol altyapısı açısından önemli bir potansiyele sahip olduğunu dile getiren Tetik, ilçede spora olan ilginin her geçen gün arttığını vurguladı.

Tetikten Futbolseverleri Sevindiren Haber 637199 Fd02Eed5433Fc2Bd96Cce78F2E4492Ec

“TRİBÜNLERİ DOLDURACAK BİR TAKIM”

Nazilli halkının futbola büyük bir sevgi beslediğini ifade eden Tetik, “Herkesin destekleyeceği, tribünleri dolduracak bir takım için hazırlıklarımız sürüyor. Kadir Başkanımız da sporun içinden gelen, camiayı iyi tanıyan bir isim. Nazilli’nin gurur duyacağı bir yapı kurmak istiyoruz. Bugün atılan adımlar bu hedefe giden yolun başlangıcı” dedi.

Tetikten Futbolseverleri Sevindiren Haber 637199 B739C2258F3B850C4E8Db251Dbd46440

ÖNEMLİ BİR KAZANIM

Öte yandan yeni hizmete giren Nazilli Aslanlar Futbol Akademisi’nin, genç sporcuların yetişmesi ve ilçedeki spor altyapısının güçlenmesi adına önemli bir kazanım olduğu belirtildi. Mevcut tesislerde bakım ve iyileştirme çalışmalarının artarak süreceği, yapılan yatırımların ileride kurulması planlanan futbol takımına da zemin hazırlayacağı kaydedildi. Başkan Tetik’in açıklamaları, Nazillili futbolseverleri heyacanlandırırken gözler, yeni takım için atılacak somut adımlara çevrildi.

Tetikten Futbolseverleri Sevindiren Haber 637199 247E956F979D7133541F711A5918432B

Nazilli’de FETÖ hükümlüsü yakalandı
Nazilli’de FETÖ hükümlüsü yakalandı
İçeriği Görüntüle

Tetikten Futbolseverleri Sevindiren Haber 637199 1Aff86B11128833D079Cb0D4F11F6Cdb

Kaynak: HABER MERKEZİ