Günümüzde en çok izlenen dizilerden biri olan Bahar her hafta izleyiciyi ekrana kitlemeyi başarıyor. Dizi konusu kadar oyuncularıyla da dikkat çekiyor. Bahar dizisinin kadrosu çok sayıda genç oyuncuya da yer veriyor. Parla karakteri de merak edilen oyuncular arasında yer alıyor. Peki, Parla karakterine hayat veren Sena Kalıp kimdir? Beraber inceleyelim…

Bahar Dizisi Parla Kimdir? 

İzleyici ekranlara bağlayan dizi Bahar genç oyuncularıyla da adından söz ettiriyor. Genç oyuncu kadrosunda yer alan Bahar Parla kimdir merak ediliyor. Bahar dizisi Parla, dizide başarılı bir kadın doğum uzmanı profesör olan Rengin’in (Ecem Özkaya) kızını canlandırıyor.

Bahar dizisi Parla’nın babasının kim olduğu uzun süre merak edildi. Rengin’in kızı Parla’nın şimdiye dek babası sandığı Can Wallace’ın (Fehmi Karaarslan) aslında babası olmadığı ortaya çıktı. Peki Bahar dizisi Parla kimin kızı? Parla üniversite yıllarında yaşadıkları aşka yenik düşüp yıllar sonra bir araya gelen Timur’un ve Rengi’in kızıdır.

Bahar dizisi Parla’nın gerçek adı ise Sena Kalıp’tır. Sosyal medyada da oldukça ünlü olan Sena Kalıp, yer aldığı Bahar dizisiyle kendine oyunculukta da yeni bir kapı açmış durumda. Bu durum Sena Kalıp kimdir sorusunu da beraberinde getiriyor.

Sena Kalip Kimdir 2

Sena Kalıp (Senamiaonline) Kimdir? 

Seyirci tarafından oldukça beğeni toplayan Sena Kalıp kendi adından sıklıkla söz ettiriyor. Peki Sena Kalıp (Senamiaonline) kimdir ve kimin kızıdır?

Sena Kalıp, 2000 yılında doğmuş ve Özyeğin Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü'nden mezun olmuş bir tiyatro ve dizi oyuncusudur. Sena Kalıp’ın Bahar dizi kadrosuna dahil olmadan önce Instagram ve TikTok hesapları ile tanındığı bilinmektedir. Genç oyuncu sosyal medyada “Senamiaonline'' adıyla tanınmaktadır

Sena Kalıp Instagram hesabı Bahar dizisinden sonra da herkes tarafından merak edildi ve takip edilmeye başlandı. Bahar dizisi Parla karakterine can veren oyuncunun TikTok hesabı da aynı ismi taşıyor.

Sena Kalip Kimdir 5

Sena Kalıp Kaç Yaşında? Nereli? 

 Sena Kalıp kimdir sorusundan sonra gerçek yaşı ve nereli olduğu da merak ediliyor. Sena Kalıp (senamiaonline) kaç yaşında soruları arama motorları aracılığıyla sıklıkla aranılıyor. Sena Kalıp Bahar dizisinde genç bir lise öğrencisi olan Parla’yı canlandırmaktadır.

Uzmanından kritik uyarı: Düşme, yaşlılarda ölüme sebep olabiliyor Uzmanından kritik uyarı: Düşme, yaşlılarda ölüme sebep olabiliyor

Oyuncu ve sosyal medya fenomeni Sena Kalıp 2000 yılında dünyaya gelmiştir. Genç oyuncu günümüz itibarıyla 24 yaşındadır. İstanbul’da dünyaya gelen Sena Kalıp’ın aslen İstanbullu olduğu bilinmektedir.

Sena Mia Okuyor Mu? 

Takipçileri Sena Mia'nın okuyup okumadığını veya mezuniyet durumunu merak ediyor. Tıpkı lise öğrenimi gibi yüksek öğrenimini de İstanbul'da yapan Sena Kalıp, Özyeğin Üniversitesi EndüstriEndistri Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Hali hazırda mühendis olan Sena Kalıp, 35.5’te ve Pelin Ermiş ile oyunculuk eğitimi aldı. 

Sena Kalip Kimdir 1

Sena Kalıp Hangi Dizilerde Oynadı? 

Tiktok platformuyla ün kazanan ve ardından oyunculuğa yönelen Sena Kalıp henüz kariyerinin başındadır.
Sena Kalıp'ın oynadığı diziler aşağıdaki gibidir:

  • Ruhun Duymaz (2023)
  • Bahar (2024)

Bahar Dizi Konusu Nedir? 

Sena Kalıp kimdir daha yakından tanıdıktan sonra biraz da diziye genel hatlarıyla hakim olmak adına konusunu inceleyelim...

Senaryosunu Ayça Üzüm'ün kaleme aldığı; büyük hayallerle tıp okuyan, sonrasında hayatını eşine ve iki çocuğuna adayan Bahar’ın (Demet Evgar) ani bir hastalıkla değişen hayatına ve dönüşümüne odaklanan “Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” her perşembe akşamı Show tv ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Bahar ölümle karşı karşıya geldiğinde dışardan ‘kusursuz’ olarak görülen ailesinin özellikle de eşi Timur’un (Mehmet Yılmaz Ak) başka bir yüzüyle karşılaşıyor. 

Kendi içinde uyanış yaşayan Bahar’ın bireyselleşme sürecini, kendi kabuğundan çıkıp kadın olarak var olmasını ve ihanete boyun eğmeyip hayatta var olma mücadelesini konu edinen dizi herkes tarafından büyük bir ilgi ve merakla takip ediliyor.

Muhabir: Ömer ARAZ