MHP Kuşadası'nın yeni başkanı belli oldu
MHP Kuşadası'nın yeni başkanı belli oldu
İçeriği Görüntüle

AK Parti Köşk İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği danışma meclisi toplantısı yoğun katılımla gerçekleştirildi. Toplantıya Milletvekili Mustafa Savaş’ın yanı sıra İlçe Başkanı Bünyamin Kahraman, kadın ve gençlik kolları başkanları, il yöneticileri, belediye meclis üyeleri, teşkilat mensupları ve muhtarlar katıldı.
Toplantıda ilçe genelinde yürütülen çalışmalar detaylı şekilde ele alınırken, önümüzdeki döneme ilişkin planlamalar üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Savas Kosk Ve Sultanhisarda Partilerle Bulustu 657199 7C1E6E

“BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN”

Toplantıda konuşan Milletvekili Mustafa Savaş, teşkilat içindeki uyumun önemine dikkat çekerek, “AK Parti Köşk İlçe Teşkilatımıza çalışmalarında başarılar diliyorum. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin” ifadelerini kullandı.
Toplantı, karşılıklı değerlendirme ve istişarelerle sona erdi.

Savas Kosk Ve Sultanhisarda Partilerle Bulustu 657199 F29C0E

SULTANHİSAR’DA İSTİŞARE VURGUSU

Savaş’ın bir diğer durağı ise Sultanhisar oldu. İlçe Danışma Meclisi Toplantısı; Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, İlçe Başkanı Ensar Selçuk, kadın ve gençlik kolları başkanları, yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, teşkilat mensupları ve muhtarların katılımıyla gerçekleştirildi.
Toplantıda birlik ve beraberlik vurgusu öne çıkarken, ilçedeki çalışmalar ve hedefler doğrultusunda kapsamlı istişarelerde bulunuldu.

Savas Kosk Ve Sultanhisarda Partilerle Bulustu 657199 A3Bcf6

“HEDEFLERİMİZ DOĞRULTUSUNDA ÇALIŞIYORUZ”

Savaş, Sultanhisar’daki toplantıya ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Sultanhisar’da birlik ve beraberlik içerisinde, belediyemizin ve teşkilatımızın özverili çalışmalarıyla hedeflerimiz doğrultusunda istişarelerde bulunduk. Teşkilatımızın her bir kademesinde samimiyet ve gayretle görev alan yol ve dava arkadaşlarımıza gönülden teşekkür ediyor, toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Muhabir: KAZIM YÖRÜKCE