Nazilli Halk Eğitimi Merkezi Öğretmenler Korosu’nun hazırladığı konser 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Belediye Tiyatro salonunda kalabalık izleyici katılımıyla gerçekleştirildi. Nazilli Halk Eğitim Merkezi ve A.S.O Müdürlüğü Öğretmenler Korosu Öğretmenler gününde verdiği Öğretmenler Günü Yeşilçam Türküleri ve Şarkıları konseri ile izleyicileri adeta coşturdu.

ALKIŞLAR ÖĞRETMENLERE

HEM ve A.S.O Müdürlüğü bünyesinde kurulu 3 korodan biri olan ve 2000 yılından beri Nazilli halkına konserler veren Nazilli Öğretmenler Korosu 24 Kasım Öğretmenler günü konserine Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy ve eşi, Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek, Halk Eğitim Müdürü Mustafa Savaş, Manisa Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, Manisa Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Latif Akgün, resmi kurum ve kuruluşların temsilcileri, okul müdürleri ile öğretmenler izledi. Nazilli İlçe MEM. Şube Müdürü iken Manisa Alaşehir MEM. Şube Müdürlüğüne atanan ancak Koroda bulunan Latif Akgün’de Alaşehir ilçesinden gelerek Koroda koro ve solo olarak şarkılarını söyledi.

PROTOKOL ÖĞRETMEN MARŞINA EŞLİK ETTİ

Mine Aytan’ın sunuculuğunu yaptığı Mustafa Dinçkol yönetimindeki öğretmenler korosu 2 bölüm halinde 26 eser seslendirirken, koroda görev alan toplam 16 solist de eserlerini seslendirdiler. Öğretmenler korosunda son olarak seslendirdikleri potpurinin ardından Kaymakam Sedat Sırrı Arısoy, Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ile Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek tarafından koro üyeleri ve saz sanatçılarına çiçekleri takdim edildi. İlçe Protokolü konserin sonunda koro üyeleri ile birlikte Öğretmen marşını söylediler.

“GÜZEL BİR GECE YAŞADIK”

Korodaki öğretmenlere emeklerinden dolayı teşekkür eden Kaymakam Sedat Sırrı Arısoy “Benim hayatımda en önemli olan kişi öğretmendir. Bugün Nazilli’de yine bugün her seferinde dinlediğim gibi koromuzu dinlemekten büyük haz duydum. Özellikle bugün özel bir gün olan Öğretmenler gününde öğretmenlerimizden oluşan muhteşem bir koromuz bize muhteşem bir konser sundular. Ben her biri için ayrı bir alkış istiyorum. Ben başta şehit olan öğretmenlerimiz olmak üzere bizleri yetiştiren tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günlerini yürekten kutluyorum. Bizlere burada mutlu bir gün yaşatan ve koromuzda yer alan emekli ve çalışan öğretmenlerimize de yürekten teşekkür ediyorum. Böyle güzel bir günde kulaklarımızın pasını sildiniz. Gönüllerinize ağızlarınıza sağlık. Burada böyle muhteşem bir kalabalık ile güzel bir gece yaşadık” dedi. Kaymakam Sedat Sırrı Arısoy Koro şefi Mustafa Dinçkol’a çiçek buketi sundu. Koroda görev alan tüm öğretmenlere ve saz heyetine de karanfil dağıtıldı.