CHP Nazilli İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kemal Koç’un organizasyonunda gerçekleştirilen etkinlikte gençler; eğitim, ekonomi, özgürlük ve güvenlik gibi birçok konuda yaşadıkları sorunları anlattı. Konuşmalarda diplomaların değer kaybettiği, liyakat yerine torpilin ön plana çıktığı ve düşünce özgürlüğünün yeterince korunmadığı yönünde eleştiriler öne çıktı.

Nazillide Gencler Meydanda Dertlerini Anlatti Kurulan Kursud 663646 0Ec964

Katılımcılar ayrıca kadınların sokakta kendilerini güvende hissetmediğini, farklı düşüncelerin baskı gördüğünü, fırsat eşitsizliği ve gelir adaletsizliğinin gençlerin geleceğe dair umutlarını azalttığını ifade etti.

Nazillide Gencler Meydanda Dertlerini Anlatti Kurulan Kursud 663646 Ec80F3

“GENÇLER DUYULMAK İSTİYOR”

Etkinliğin sonunda konuşan Mustafa Kemal Koç, gençlerin yalnızca özel günlerde hatırlanmak istemediğini belirtti. İşsizlik ve barınma problemlerinin gençlerin en büyük sıkıntıları arasında yer aldığını söyleyen Koç, adalet ve özgürlük taleplerini dile getirdi.

Nazilli’de ulaşıma zam geldi
Nazilli’de ulaşıma zam geldi
İçeriği Görüntüle

Nazillide Gencler Meydanda Dertlerini Anlatti Kurulan Kursud 663646 78B660

Koç konuşmasında, gençlerin korkmadan düşüncelerini ifade edebildiği bir Türkiye istediklerini vurgulayarak, “Gençlik bu ülkenin sorunu değil, çözümüdür. Gençlerin önündeki engeller kaldırılırsa ülkenin geleceği değişir” mesajını verdi.

Nazillide Gencler Meydanda Dertlerini Anlatti Kurulan Kursud 663646 68F60A

Muhabir: Mürvet Nazlı ALTINAYAR