SGK borçlarının yapılandırılması, belediye şirketlerinin yönetimleriyle ilgili düzenlemeler başta olmak üzere birçok gündem maddesinin karara bağlandığı toplantının sonunda söz alan Erdel, sivrisineklerle ilgili şikâyetini dile getirdi.

OVADA SİVRİSİNEK SORUNU ÇOK AĞIR

Özellikle ova mahallelerinde geceleri sivrisinek yoğunluğunun ciddi boyutlara ulaştığını söyleyen Erdel, “Ovada bildiğiniz gibi gece sivrisinek sorunu çok berbat. İlaçlama çalışmaları artırılırsa daha fazla faydası olur.” dedi.

Kocarli Meclisinde Sivrisinek Gundemi 676153 4Fb7D4

BAŞKAN ARICI: “BEN DE AYNI SORUNDAN MUZDARİBİM”

Koçarlı Belediye Başkanı Özgür Arıcı ise belediyenin mevcut imkânlarla düzenli ilaçlama çalışması yürüttüğünü belirterek, ekonomik şartlar nedeniyle iki araçla hizmet verdiklerini söyledi. Sivrisinek sorunundan kendisinin de rahatsız olduğunu dile getiren Arıcı, “Ekonomik şartlar nedeniyle iki aracımız var. Olsa inanın daha fazlasını yapacağım. Bir araç daha çıkarmaya çalışayım. Çünkü gerçekten çok fazla var. Ben de aynı sorundan muzdaribim. Bu konuda çok fazla şikâyet geliyor.” ifadelerini kullandı.

CHP’li Karakoz, Seferihisar'daki seçimi takip etti
CHP’li Karakoz, Seferihisar'daki seçimi takip etti
İçeriği Görüntüle

MECLİS ÜYELERİNE BİLGİLENDİRME TALİMATI

Başkan Arıcı ayrıca Temizlik Hizmetleri Müdürlüğü’ne talimat vererek, ilaçlama araçlarının hangi bölgelerde ve hangi program dâhilinde çalışma yürüttüğüne ilişkin meclis üyelerinin bilgilendirilmesini istedi.

Muhabir: EMRAH DİNÇER