Merhaba çok sevgili okurlar. Bu hafta sizlere mutluluğumu kelimelere döküyorum. Bizim için çok kritik bir hafta da 3 puanı hanemize yazdırdık. Yönetime yapılan çağrılar karşılık bularak tribün desteğini arkasına almak için girişleri ücretsiz yaptı.
İlk yarı biraz dengeli bir karşılaşma oldu. Devre arasında Mesut Toros’un uyguladığı taktik gayet başarılıydı. Karşılığı da ikinci yarının başında bulduğumuz gol oldu.
Şanlıurfaspor’u sahamızda yenerek ligde kalma adına çok kritik bir galibiyet almayı başardık. Puanımızı 45’e yükselterek ligin bitimine 3 hafta kala 10’uncu sıraya yükselmeyi başarabildik. Bütün takımı ve teknik heyeti cani gönülden tebrik ediyorum.

TARAFTAR ETKİSİ BAMBAŞKA


Kaç yıldır Nazilli Belediyespor'un maçlarına giderim bilmiyorum. Basın sektörüne girmeden de önce sürekli tribün de yerimi aldım. İlk olarak ben Alem Gençlik taraftar grubuna teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Tribün ruhu budur. Gördüğüm kadarıyla dümene abiler geçti ve işlerini layıkıyla yaptılar. Taraftar coşkusuyla da takım daha istekli olur. Keşke her maçta o tribün ruhunu görebilsek öyle güzel olur ki. Bu abilere ve Nazilli Belediyespor’u çıkarsız, gerçekten gönülden sevenler için destek çıkılsa her maçta o tribün ruhunu görürüz ve inanıyorum ki her maçtan da alnımızın akıyla galibiyetle çıkarız.
İnşallah Somaspor karşısında galip gelmeyi başarabiliriz. Şehrimizin takımına sahip çıkmak hepimizin boynumuzun borcudur.
Kalın sağlıcakla…
Saygılarımla