Müthiş bir başarı hikayesi
Cemre Uzun
Abdullah Arpa Denizli’de otel inşaatlarında çalışırken ailesi için aldığı ineği satıp 300 dolar ile 1995 yılında Japonya’nın yolunu tuttu. Japonya’ya giderken masraf olmasın diye hiçbir şey yiyip içmedi. Günlerce parklarda yattı. Bir gün tanıştığı Japon bir adam sayesinde iş buldu. Biriktirdiği para ile seyyar bir kebap arabası satın aldı. İşleri iyi gidince restaurant açtı ve üzerine 2 restaurant sahibi saha oldu.
İlkokul mezunu olan Abdullah Arpa’nın en büyük hayali uçmaktı. Restaurantlarını sattı ve ABD’ye eğitim almak için yola çıktı. Pilotluk eğitimini tamamlayan Arpa, 6 ay boyunca yolcu taşıdı. Daha sonra kendi şirketini kurdu. Kiraladığı bir uçakla özel yolucu taşımaya başladı. Bir süre sonra kiraladığı bu jeti satın aldı. Japonlara pilotluk eğitimi veren ve dünayada sadece 20 adet bulunan uçak simülatörlerinden birine sahip oldu.
Şu anda çok sayı da öğrencisi 2 jeti ve 8 ayrı havaalanında yer hizmetleri ve alışveriş mağazaları bulunan Abdullah Arpa ‘Ne engel çıkarsa çıksın hiç vazgeçmedim’ diyor.
Yorumlar
Trend Haberler
Kredi kartlarında 6 yıl sonra ilk
Aydın'daki cinayetin detayları belli oldu: Kanlı infazda tüyleri ürperten itiraf
Aydın'da yasak aşk cinayetinde firari koca için çember daraldı
Aydın'da flaş karar: 31 Ekim'e kadar yasak
Aydınlı mali müşavir uyardı: SGK, vergi ve trafik cezası borcu olanlar dikkat
Nazilli'de ilk kez uygulandı, vatandaşlardan tam not aldı
Babadağ'dan Karacasu'ya gelen besici: "Önceden bir tane kalmazdı, şimdi siftah yapamadık"
Karacasu'da AK Parti ve CHP'nin acı günü
"Tütün parasıyla almıştım" diyerek gözyaşı döktü: Alkollü sürücünün yaptığı kaza eşini yıktı
Nazilli’de iş arayanlar dikkat: 36 yıllık firma alım yapacak
Resmi İlanlar