Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kuşadası İlçe teşkilatı kentin nabzını sahada tutmaya devam ediyor. Bu kapsamda, CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz, CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek ve yönetimi, CHP'li Belediye meclis ve parti üyelerinden oluşan heyet, Kuşadası'na bağlı Davutlar Mahallesi'nde yer alan pazar yerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
''ESNAF VE EMEKLİNİN GÜNDEMİ GEÇİM SIKINTISI''
Pazar tezgahları ve Davutlar sokaklarını gezerek esnaf ve vatandaşla buluşan CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz ve beraberindeki heyet, vatandaşın yaşadığı sorunları dinleyerek, talep ve önerileri ile yakından ilgilendi. Birlik ve beraberlik mesajlarının eksik olmadığı saha ziyaretlerinde, Karakoz,'' Geçim sıkıntısının giderek arttığı bu dönemde esnafımızın, emeklimizin ve üreticimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Sahada, halkın içinde ve çözüm arayışında olmaya kararlıyız. Cumhuriyet Halk Partisi olarak adil, eşit ve güçlü bir Türkiye için mücadelemizi sürdürüyoruz. İlk seçimde halkın iktidarını kuracağız.'' sözlerine yer verdi.
ESNAF VE MAHALLE SAKİNLERİ ZİYARETTEN MEMNUN
Ziyaret sırasında CHP'li heyetle sohbet eden Davutlar esnafı ve mahalle sakinleri, hatırlanmaktan ve sorunlarının dinlenmesinden duydukları mutluluğu dile getirerek, ''Zor zamanlardan geçiyoruz. Vekilimizin, ilçe teşkilatımızın ve belediye meclis üyelerimizin bizleri tezgah başında ya da sokakta otururken ziyaret etmeleri çok iyi hissettirdi, yalnız olmadığımızı gerçekten hissettik.'' dedi. Heyetin, her bir vatandaşı sabırla dinlemesi, talep ve önerileri tek tek not alması pazar yerinde alışveriş yapan vatandaşlar tarafından büyük takdir toplarken, vatandaşlar, ziyareti, sorunların yerinde tespit edilmesinin çözüm yolunda atılan en samimi adım olduğunu belirtti.








