Başkan Yetişkin, vatandaşlarla bir arada olmaya devam ediyor
Başkan Yetişkin, vatandaşlarla bir arada olmaya devam ediyor
İçeriği Görüntüle

Koçarlı Belediyesi’nin uyguladığı yeni katı atık ücreti tarifesi, bazı esnafların yüksek olduğu gerekçesiyle tepkisini çekerken Başkan Özgür Arıcı, konuyla ilgili düzenleme yapılacağını açıkladı.

Arıcı, katı atık ücretini Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın tarifesine göre belirlediklerini ifade ederek, “Katı atık ücretini Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın verdiği tarifeye göre yaptık. Ancak esnafımızdan çok fazla şikâyet geldi. Dilekçe ile başvuran esnaflarımız için güncelleme yapacağız. Kendilerine gerekli bilgilendirmeyi yaptık, Esnaf Odası’na da bildirdik. Mağdur olan esnafımız için güncelleme yapacağız” dedi.

HİBE ARAÇLAR ORTAK KULLANILACAK

Başkan Arıcı, Türkiye Belediyeler Birliği tarafından hibe edilen kamyonet ve paletli kepçe hakkında da açıklamalarda bulundu. Araçların diğer belediyelerle ortak kullanılacağını belirten Arıcı, “Kamyoneti Bozdoğan Belediyesi ile ortak kullanacağız. Türkiye Belediyeler Birliği kamyoneti iki belediyeye ortak verdi. Bir ay sonra da ortadan kırmalı grayder verildi. Bunu da Çine Belediyesi ile ortak kullanacağız. İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Cemre UZUN