İşini bilmeyen çavuşlar
Hüseyin Barış Özsoy
Malum zorluklarla mücadele ettiğimiz bir şehirde yaşıyoruz. Aydın halkının her konuda şikayetçi olduğu bir çok olay olmasından daha acıklı olan, bu şikayetlerin muhattabı olan yöneticilerin halktan daha fazla şikayetçi olmaları. Hangi konudaki şikayeti muhattabına iletsek akla hayale gelmeyecek bahaneler, akıllara durgunluk verecek karşı şikayetlerle karşılaşıyoruz. Günün sonunda çözüme ulaşamamış sorunlarla baş başa kalıyoruz.
Aydın halkının genelini olmasa da spora ilgili insanlar çok iyi biliyor ki Aydın şehrinin en büyük sorunlarından biri tesis sıkıntısı. başta futbol olmak üzere pek çok branşta yarışan pek çok kulüp var. Bu kulüpler Aydın’ın çocuklarını sporla buluşturmak için inanılmaz zorluklarla mücadele etmekte. Aynı ligde birbiriyle rekabet edecek kulüpler eşit desteklerden faydalanamıyor, absürt sebeplerle terazisi kaçan eşitsiz yardımlarla eşit mücadele yalanıyla yarışıyorlar.
Bu konuların konuşulması büyük başkanları, müdürleri rahatsız etse de hatası, kusuru, eksiği, fazlasıyla bunları konuşmak anlatmak zorundayız. Ekim ayında başlayan 1. Amatör küme maçlarından sonra süper amatör küme maçlarının da başlamasıyla Adnan Menderes Stadyumu hafta sonları kalabalık ve coşkulu bir yer haline geldi. Ligde mücadele eden takımların, sporcuların ve sporseverlerin hafta sonu buluşma noktası haline gelen Adnan Menderes Stadyumu’ndaki yan sahalar maçların en yoğun olduğu dönemde bakıma alındı. Bu gerekli miydi? Kesinlikle gerekliydi. Aşınan ve yıpranan zemin futbol oynamayı zor bir hale getirmişti. Ama mesele şu ki, bula bula bu zamanı mı buldunuz beyler? Kulüpler zaten kıt kanaat imkanlarla maçlara çıkarken şimdi deplasman deplasman gezmek, her hafta ekstra maliyete katlanmak zorunda kaldılar. 1. Amatör kümede ilk devre maçları bitti. İkinci devreye hiç ara vermeden başlanacak. Eeeee Genç kategori maçları başlıyor çünkü fikstür sıkışık. Ama sahalar bakımda. Tam kapasite futbol oynandığı dönemde kapalı olan sahalar ligler bittikten sonra açılacak. Her ne bahane ile olursa olsun, bu saçmalığa imza atan herkesi tebrik ediyor, liglerin kapanmasıyla bom boş kalacak yep yeni sahalarda sizleri maç yapmaya davet ediyorum.
Yorumlar
Trend Haberler
Aydınlı muhtar setlerde
Aydın’da bir dilin 100 yıllık yolculuğu
CHP'nin ret oyuna rağmen engel aşıldı: Aydın'ın 17 ilçesine müjde
Aydın'da şok ceza: Yolcu gibi bindiler, cezayı kestiler
Karacasu'da yürekler dağlandı: Ataköy'de dayı-yeğen aynı kaderi yaşadı
Aydın'da köklü değişim: 17 ilçenin müdürü değişti
Kuyucak'ı üzen ölüm: Mesaiye gitmek için evden çıktı hayatını kaybetti
75 Yaşında 35 yıllık emek: Cumartesi Pazarı’nın güler yüzlü markası Ümmühan Teyze
Karacasu'da zehire ağır darbe
Aydın'ın masalsı mahallesi
Resmi İlanlar