İncirliova Merkez Mezarlığı girişinde yapımına başlanan yeni gasilhane ve morg inşaatı hızla devam ediyor. 200 metrekare alan içerisinde bay, bayan gasilhane, morg, kefen odası, personel odası, bekleme yeri ve depo bulunacak. Yeni tesisin hizmete girmesi ile birlikte daha önce mobil olarak verilen hizmet artık daha uygun koşullarda sunulacak.

Incirliovaya Yeni Gasilhane Ve Morg Yatirimi Baskan Kaya En Zor Anlarinda Hemsehrilerimizin Yanindayiz 650166 5Dec4D54029F2762Ccadde52F771124D

İNCİRLİOVA'NIN BİR İHTİYACI DAHA KARŞILANIYOR

Yeni gasilhane ve morg inşaatına ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Kaya, “Gasilhane ve morg ilçemizin önemli ihtiyaçlarından biriydi. Bugüne kadar mobil araçlarımızla bu hizmeti en iyi şekilde yürüttük. Ama yeni inşaatımızın tamamlanmasıyla daha modern, daha büyük ve daha donanımlı bir alanda hemşehrilerimize daha sağlıklı bir hizmet sunacağız. Zaman zaman cenazelerimizin beklemesi sorun olabiliyordu artık bu sorunu da çözüme kavuşturmuş olacağız. Her zaman olduğu gibi en zor ve en hüzünlü anlarında da hemşehrilerimizin yanında olmaya, ihtiyaç duydukları hizmetleri en iyi şartlarda sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Bozdağ’dan Başkan Zencirci’ye geçmiş olsun ziyareti
Bozdağ’dan Başkan Zencirci’ye geçmiş olsun ziyareti
İçeriği Görüntüle

Incirliovaya Yeni Gasilhane Ve Morg Yatirimi Baskan Kaya En Zor Anlarinda Hemsehrilerimizin Yanindayiz 650166 1569438602B0364D0B59B136Ef64Ce2B

Kaynak: HABER BÜLTENİ