İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanlığı, Nazilli Belediyesi Nikah Salonu'nda basın toplantısı düzenledi. Yoğun katılımın olduğu toplantıda İYİ Parti Nazilli İlçe Teşkilatı'nın yeni yönetim kurulu tanıtıldı. Toplantıya Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner, CHP Nazilli İlçe Başkanı Serdar Alptekin, meclis üyeleri, muhtarlar ve partililer katıldı.

‘GENEL BAŞKANIMIZIN ÇİZDİĞİ YOLDAN AYRILMAYACAĞIZ’

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmasını İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Ali Gökbaraz yaptı. İYİ Parti bayrağını taşımaktan ve dalgalandırmaktan gurur ve mutluluk duyduğunu ifade eden Gökbaraz, “Yaklaşık 3 yıldır hizmet ettiğim davamda Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Koray Aydın ve Başkan Yardımcımız Mehmet Aslan’ın atfetmesiyle Genel Başkanımız Meral Akşener’in onayıyla ilçe başkanlığa getirildim. Bu kutlu ben ve arkadaşlarımız göreve hizmet ettiğimiz sürece hepimiz partimizin emrinde olacağız. Vatandaşımızın emrinde olacağız. Kesinlikle Genel Başkanımızın çizdiği yoldan ayrılmayacağız, sonuna kadar da sürdürmeye söz veriyoruz. Üç ayların herkese mübarek olmasını diliyorum” diye konuştu.

TÜRKİYE İÇİN ÇALIŞACAĞIZ’

Üç ayların herkese mübarek olmasını dileyerek konuşmasına başlayan İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner ise, “İYİ Parti genç bir parti. Ama genç bir parti olmasına rağmen bugün Türkiye siyasetinde hem genel siyasette hem yerel siyasette rüştünü ispatlamış ve siyasi aktif figürler rol almış bir siyasi partiyiz. Parti kurulduğundan bugüne kadar emeği geçen herkese teşekkür ederim. Ali Başkan’ın işi zor. Çünkü burada bir İYİ Parti belediyesi var. İYİ Belediyeciliğin nasıl yapıldığını Aydın’a gösteren Başkan Özcan, onu Aydın’da temsil edecek olan da teşkilattır. Bizler de genel teşkilatımızın gerek ilçelerimizin gerek belediyelerimizin emrinde çalışmak için bir yola çıktık. Allah yar ve yardımcımız olsun. Aydın’da önümüzdeki süreçte hedefimiz Aydın’da en yüksek oyu almak, Aydın’da birinci parti olmak. Bir ikinci hedefimiz de milletvekilleri ile birlikte seçilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde de kim aday gösterilirse gösterilsin, Millet İttifakı adayını Cumhurbaşkanı yapmak. Biz bu hedefe kilitlendik, bu hedef için çalışacağız. Aydın’da gezmedik yer bırakmayarak İYİ Parti’yi ilimizde hak ettiği yere getireceğiz. İYİ Parti birlik beraberlikten yan yana. Dün nerede olursa olsun İYİ Parti’ye davet ederek Türkiye için çalışacağız” şeklinde konuştu.

‘YÜREKLERİMİZ BİR ATIYOR’

“Yarınlar daha güzel olacak” diyen Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Memleketimiz zor günlerden geçiyor. Bu zor günlerde, bu zor görevlere birlikte talip olduk, birlikte omuz verdik. Birlikte çarpan yüreklerle inşallah zaferi birlikte kazandık. Sonra da Büyükşehir Belediyesi ile beraber ilimize ve ilçemize hizmet ettik. Aytekin başkan abilik, Özlem Çerçioğlu ablalık yapıyor, bilgi birikimlerinden faydalanıyoruz, yol gösteriyorlar. Aydın’ın daha iyi hizmetler görmesi için çalışıyoruz. İYİ Belediyeciliği halka anlatarak örnek olmak noktasında hep birlikte çalışıyoruz. Memleketin iyi olmasını adına yüreklerimiz bir atıyor. Yarınlar daha güzel olacak. İyi ki varsınız” dedi. Ali Gökbaraz’ın başkanlığında yeni yönetim listesinde bulunan isimler ise şöyle; “İlçe Sekreteri Birol Çavuş, Teşkilat Başkanı Erkan Erkoç, Kadın Pol. Başkanı Seval Koşar, Yerel Yönetimler Başkanı Selda Aktan, Basın ve Sosyal Medya Başkanı Günnür Göçmen, Seçim İşleri Başkanı Mesut Öztunç, Gençlik Politikalar Başkanı Recep Sakarya, Siyaset Akademisi Başkanı Turan Özmen, Mali İşler Başkanı Seher Gül, Ekonomi Politikaları Başkanı Erkan Abbasoğlu, STK İlişkiler Başkanı Süleyman Kana, Doğa ve Çevre Politikaları Başkanı Umut Neptun, Ortadoğu Politikaları Başkanı Mehmet Göktepe, Uluslararası Politikalar Başkanı Hakan Ersoy, Toplumsal Politikalar Başkanı Sinan Dereli, Eğitim Politikaları Başkanı Bahar Kuzu, Türk Dünyası ve Yurtdışı Türkler Başkanı Duygu Güngör, Kalkınma Politikaları Başkanı Erden Tilki, Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı Efe Güner, Millî Güvenlik Pol. Başkanı Süleyman Güneri.” Yönetim kurulu ise; Emine Tosun, Yılmaz Vıcır, Ebru Kayaçelik, Coşkun Çimen, Müşerref Yıldız, Ünal Gençler, Mehmet Kopal, Güleser Burmaoğlu, Selami Zorlu, Memet Sait Seyitoğlu, Erkan Pirimoğlu, Cüneyt Kasap, Mehmet Çelikyürek, Şevket Cintosun, Fatma Yarangünü, Özer Tekin, Kadir Kabak, Fatma Deyim, Mustafa Özdemir, Turgut Topçuoğlu, Ali Haskök, İbrahim Kırdemir, Deniz Çetinkol, Dilek Gücü, Ali Taylan Özova, Melisa İnci, Mustafa Tanrıkulu, Özgür Ekiz, Emine Karaaslan, Aycan Gökbaraz, Ömer Köroğlu, Aytül Değer Yel, Mehmet Gürsoy, Süleyman Baytemir, Yakup Ekiz, Fatih Büyükbaşoğlu, Mehmet Yılmaz, Ayşe Özkanlı, Erol Kabadayı, Metin Ceviz, Halil Gürsoy, Himmet Kaysal, Mehmet Eryiğit, Mehmet Yolal ve Sedat Ülkü’den oluştu.
Tanıtım programı, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.