Didim’de uzun yıllardır inşaat ve emlak sektöründe çalışmalar yapan Didimli iş insanı Hüseyin Sürer ve Nurcihan Sürer’in oğlu Gökhan ile Konya’da ikamet eden Hasan ve Fatma Ateş’in kızları Zeynep, düzenlenen görkemli bir törenle dünyaevine girdi. Genç çiftin ilk düğün merasimi kız evi olan Konya’nın Selçuklu ilçesinde gerçekleştirildi.
Konya’daki düğün merasiminin ardından ikinci düğün töreni ise Papatya Kır Düğün Salonu’nda düzenlendi. Düğün merasimine çok sayıda davetli katıldı. Sürer ve Ateş aileleri konuklarını kapıda karşıladı. Gelen davetlilere yemek ikramında bulunulurken ardından içecek ve meyve ikramı yapıldı.
Gökhan ve Zeynep’in düğün merasimi ilk olarak mevlidin okunmasıyla başladı. Merkez Camii imamı Muhammed Karagülle tarafından mevlit okunup ardından dualar edildi. Ardından genç çift müzik ve alkışlar eşliğinde sahneye çıkarak ilk dansını gerçekleştirdi. Didim Belediyesi evlendirme memuru İrfan Salan tarafından Gökhan ve Zeynep’in nikahı kıyıldı.
Nikah merasiminin ardından genç çift dans müziğiyle yeniden sahneye çıkarken çalınan oyun havalarıyla gönüllerince eğlendi. Düğüne Konya’dan gelen konuklar ise kaşık havasıyla oyun oynadı. Gecenin ilerleyen vakitlerine kadar süren düğünde genç çiftin mutluluğu gözlerinden okundu.