• DOLAR 32,60 %0.30
  • EURO 34,73 %0.11
  • ALTIN 2.471,96 %-1.10
  • BİST100 9.806 %1.16
  • BITCOIN 66.457 %2.29
  • ETHERIUM 3.211 %0.85
15°

Didim belediyesi Haberleri

didim belediyesi haberleri ve güncel didim belediyesi gelişmeleri, didim belediyesi ile ilgili tüm video, didim belediyesi fotoğrafları ve didim belediyesi haberleri Aydın Ses Gazetesi | En Güncel Aydın Haberleri - SON DAKİKA sitemizde


Siyaset

31 Mart yerel seçimlerinde CHP’den Didim Belediye Başkanı seçilen Hatice Gençay, görevi Didim eski Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’dan devraldı....

Siyaset

Didim Hitit Çorumlular Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Eray Özer ile dernek üyeleri ile Didim Romanlar Derneği Başkanı Serhat Demirci...

Gündem

Didim Belediyesi “Didim halk kart” bünyesinde gerçekleştirdiği indirim protokolü kapsamında Söke Suvari Giyim ile indirim protokolü imzaladı.

Siyaset

31 Mart yerel seçimlerinde CHP’nin Didim Belediye başkan adayı olarak seçime girecek olan Hatice Gençay’a partinin her kademesinden destek sürüyor.

Siyaset

CHP'de 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde PM’den yapılan açıklamada Didim adayı belli oldu. İki dönemdir belediye başkanlığı yapan Ahmet Deniz...

Gündem

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Didim Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Gündem

Didim Belediyesi sömestr tatiline giren öğrenciler için animasyon filmi etkinliği düzenledi. Etkinliğe çocuklar büyük ilgi gösterdi.

Gündem

Didim Belediyesi şehitlerimiz için lokma hayrında bulundu. Etkinliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Gündem

Didim Ticaret Odası, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla geleneksel hale getirdiği kahvaltılı etkinlikte basın mensuplarıyla biraraya geldi.

Gündem

Sosyal belediyecilik ve vatandaş odaklı hizmetleri ile ön plana çıkan Didim Belediyesi soğuk havalarda öğrencilerin içini ısıtmaya devam ediyor.

Resmi İlanlar
Resmi İlanlar