Aydın'ın Buharkent ilçesinde iki aile arasında çıkan kavgaya ilişkin gözaltına alınan 14 şüpheliden 4’ü tutuklandı. Kamilpaşa Mahallesi'nde iki ailenin üyeleri arasında şehir merkezinde çıkan kavganın ardından yeni bir gelişme daha yaşandı. İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortak çalışması sonucu yürütülen çalışmalarda 14 şüpheli gözaltına alındı.

4 TUTUKLAMA 10 SERBEST

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.İ., A.A., H.B. ve M.C.D. tutuklandı, S.T., İ.G., M.İ., F.G., R.İ., R.A., Ş.A., M.D., M.B. ve V.İ. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

NE OLMUŞTU?

Kamilpaşa Mahallesi'nde aralarında husumet bulunan iki ailenin üyeleri, 4 Aralık'ta kent merkezinde karşılaşınca tartışmaya başlamış, tarafların birbirine sopa ve kesici aletlerle saldırdığı kavgada biri ağır 11 kişi yaralanmıştı. Olayın ardından gözaltına alınan 30 şüpheliden 17'si tutuklanırken, 10'u adli kontrol şartıyla salıverilmiş, diğer 3 kişi de serbest bırakılmıştı. Öte yandan Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol da adliyeye gelerek süreci yakından takip etti.