• DOLAR 32,60 %0.30
  • EURO 34,73 %0.11
  • ALTIN 2.471,96 %-1.10
  • BİST100 9.806 %1.16
  • BITCOIN 66.457 %2.29
  • ETHERIUM 3.211 %0.85
15°

Buharkent Haberleri

Buharkent haberleri ve güncel Buharkent gelişmeleri, Buharkent ile ilgili tüm video, Buharkent fotoğrafları ve Buharkent haberleri Aydın Ses Gazetesi | En Güncel Aydın Haberleri - SON DAKİKA sitemizde


Gündem

Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu çocuklara devrederken, minik başkanların ilk talimatları...

Asayiş

Aydın’ın Buharkent ilçesinde bir aile ölümden döndü. Kazada 4 kişi yaralandı.

Siyaset

Buharkent Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Mehmet Erol’un başkanlığında yeni dönemin ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Siyaset

Buharkent Belediye Başkanlığı’na yeniden seçilerek üçüncü kez mazbata alan Mehmet Erol, “Buharkent’imiz için eser ve gönül belediyeciliği zamanıdır” dedi.

Siyaset

Cumhur İttifakı’ndan Buharkent Belediye Başkanlığı’na yeniden seçilen AK Partili Mehmet Erol, ara vermeden yeni dönem için çalışmaya başladı.

Siyaset

Aydın’ın Buharkent ilçesinde yerel seçimleri resmi olmayan sonuçlara göre mevcut Belediye Başkanı AK Partili Mehmet Erol kazandı.

Siyaset

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Buharkent’te Ata Tohumlarından üretilen binlerce fidenin dağıtımını yaptı ve Buharkent Pazarı’nı ziyaret etti. Çerçioğlu’na,...

Ekonomi

Aydın’ın Buharkent ilçesinde Gal Arısına karşı geliştirilen kestane ve erkenci sarı lop incir fidanları üreticiye dağıtıldı.

Gündem

Düzenlediği etkinlikle vatandaşlara badem fidanı dağıtan Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, "Çevre bize emanet, gelecek nesillere mirastır" dedi.

Yaşam

Denizli'nin sınırlarında bulunan Buharkent Kızıldere, adeta bir doğa harikasıyla bezeli. İzlanda'nın ünlü buhar kaynaklarını andıran bu bölge, görenleri kendine hayran...

Spor

Nazilli Bölge Şampiyonası’nda birinci olan Buharkent Belediyespor U16 takımı kupasına kavuşurken, Belediye Başkanı Mehmet Erol, sporcuları tebrik etti.

Asayiş

Aydın'ın Buharkent ilçesinde otomobil, kamyonet ve otobüsün karıştığı zincirleme trafik kazasında 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.