OKT Trailer’ in ana sponsoru olduğu OKT Trailer Işıklı Spor, yer aldığı Aydın Süper Amatör Ligi 2. Grupta mücadele ederken İYL Enerji ile imzaladığı yeni sponsorlukla gücüne güç kattı. OKT Trailer’da gerçekleşen imza törenine; OKT Trailer Işıklı Spor Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sadık Yörük, İYL Enerji Genel Müdürü Harun Yılmaz, OKT Trailer Genel Müdürü Hakan Maraş ile kulüp ve İYL Enerji yetkilileri katıldı.

“GÜZEL BAŞLANGIÇ YAPTIK”

İmzalanan bu sponsorluğun kendilerine yeni bir enerji katacağının altını çizen Sadık Yörük, "Takımımızın 2023-24 sezonunda giyeceği formalarda İYL Enerji logosunun yer almasından mutluluk duyuyoruz. OKT Trailer ile devam eden ana sponsorluk desteği ile sezonda güzel bir başlangıç yaptık. Kulüp olarak, amatör spor futbolunu daha da yükseltmek ve desteklemek amacıyla İYL Enerji ile yapılan bu iş birliği bizler için çok değerli. Amatör futbol sporcularımızın daha fazla destekle sahalarda olmalarını sağlamak, gençlerimizi spora teşvik etmek için çaba sarf ediyoruz. Bu vesileyle, İYL Enerji’ ye katkılarından dolayı teşekkür ediyorum, anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum. Cumhuriyetimizin 100. yılında başarılı işbirlikleri içinde olmak gurur verici" dedi.

“GURUR GÜNÜ”

“Gururlu bir gün yaşıyoruz” diyen İYL Enerji Genel Müdürü Harun Yılmaz, “Uzun yıllardır OKT Trailer ile işbirliği içerisindeyiz, kendilerinden tedarik ettiğimiz tankerler ile başarılı projelerde yer aldık, bundan sonra da aynı yolda devam etmek üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ülkemiz adına katma değer sağlayan işlere destek olmak bizleri ayrıca gururlandırıyor. Lojistik tedarikçisi olduğumuz Petrol Ofisi’nin Türk Futboluna sağladığı çok kıymetli destekler var, gençlerimizin geleceğine bir adım atabildiğimiz için gururlu bir gün yaşıyoruz. Kulübe destek veren bir marka olmamıza vesile olan Hakan Maraş’a da teşekkür ediyorum. Takımımıza başarılı bir sezon diliyorum” diye konuştu.