• DOLAR 32,60 %0.30
  • EURO 34,73 %0.11
  • ALTIN 2.471,96 %-1.10
  • BİST100 9.806 %1.16
  • BITCOIN 66.457 %2.29
  • ETHERIUM 3.211 %0.85
10°

Spor Haberleri

Spor haberleri ve güncel Spor gelişmeleri, Spor ile ilgili tüm video, Spor fotoğrafları ve Spor haberleri Aydın Ses Gazetesi | En Güncel Aydın Haberleri - SON DAKİKA sitemizde


Spor

Kuyucakspor Kulüp Başkanı Akif Tekin, kırmızı kart gören rakip takım oyuncularına verilen 1 maçlık cezaya sert tepki göstererek “Bizim oyuncumuz...

Yaşam

Yapılan bir araştırmada, aşırı kilolu (obez) kişiler için en faydalı egzersiz zamanının akşam olduğu tespit edildi.

Germencik

Aydın'ın Germencik ilçesinde 11 ilden 350 sporcunun katılımı ile düzenlenen Ragbi Yıldızlar Grup Müsabakaları açılış seremonisiyle başladı.

Didim

Bölgesel amatör lig 5 grup karşılaşmasında Saygın Yapı Didim Belediye Spor deplasmanda Irlıganlıspora konuk oldu.

Spor

Kamboçya’da düzenlenen organizasyona katılan Aydın’ın demir yumruğu Nefise Atalay, gösterdiği başarılı performansla şampiyon oldu.

Spor

Aydın’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Okul Sporları Badminton Yıldızlar Kız-Erkek Grup Müsabakaları’nda İzmir ve Manisa takımları şampiyon oldu.

Spor

Efeler 09 SFK Teknik Direktörü Veyis Kanber, deplasmanda 3-1 galip geldikleri Silifke Belediyespor karşılaşmasını değerlendirdi.

Spor

Aydın Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Ömer Altuntaş, Play-Off Grubu’nda Aydınspor ve Kuyucakspor’u favori gördüğünü söyledi.

Spor

Aydınspor, Yıldızspor’dan kanat oyuncusu Mert Anış’ı transfer ederek kadrosunu güçlendirdi.

Spor

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’nin Avrupa ve Dünya şampiyonu öğrencisi Tuğba Danışmaz, Yılın Kadın Sporcusu Ödülü’ne aday gösterildi.

Spor

Germencikspor Kulübü Başkanı Turgay Çapakçıoğlu, Süper Amatör Lig’in paraya dayalı bir lig olduğunu belirterek “Parası olan şampiyon oluyor bu ligde.”...

Spor

Aydın Süper Amatör Lig 2. Grup’ta lider koltuğunda oturan Davutlarspor, son hafta karşılaşacağı Kuşadası 1922’nin ligden çekilmesi ile birlikte Play-Off...