Aydın’da müşterilerine kentin yöresel lezzetler ile birlikte Osmanlı ve Girit mutfağından benzersiz tatlar sunan Hayri Lokantası’nın sahibi Hayrettin Dincil, amatör spor kulüplerine destek olmaya devam ediyor. Bugüne kadar çok sayıda amatör spor kulübüne destek veren Dincil, Türkiye Şampiyonlukları bulunan Aydınspor Masterlar Takımı’nı yine yalnız bırakmadı. Dincil, birçok kez destek verdiği Aydınspor Masterlar Takımı’na forma sponsoru oldu.

YENİ LOGOYLA MÜCADELE EDECEKLER

Geçmiş yıllarda amatör ve profesyonel liglerde futbol oynayan oyunculardan oluşan Aydınspor Masterlar Takımı’nın oyuncusu ve başkanı Barış Mayadağ ile yöneticiler, desteklerinden dolayı Dincil’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Efeler ilçesinde faaliyet gösteren Hayri Usta Lokantası’nda Dincil’i ziyaret eden Başkan Mayadağ ve yöneticiler, Dincil’e isminin yazılı olduğu 10 numaralı forma hediye etti. Desteklerinden dolayı Dincil’e teşekkür eden Başkan Mayadağ, “Her zaman maddi ve manevi olarak yanımızda olan Hayri Lokantası’nın sahibi değerli abimiz Hayrettin Dincil, takımımızın forma sponsoru oldu. Aydınspor Masterlar olarak bundan sonra maçlara Hayri Usta’nın yeni logosunun ve isminin yer aldığı formalarımızla çıkacağız. Biz de daha önce olduğu gibi bundan sonra da başarılar elde ederek kendisini kupalarla ziyaret etmek istiyoruz. Sporun ve sporcunun her zaman yanında olan Hayrettin abimize teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

“SPORU ÇOK SEVİYORUM”

Aydınspor Masterlar ve tüm takımlara başarılar dileyen Dincil ise, “Sporu çok seven birisiyim ve yakından da takip ediyorum. Bugüne kadar her zaman spora ve sporcuya destek olmak için çaba sarf ettim. Bundan sonra da Aydın’da spor ve sporcuya destek olmak için elimden geleni yapacağım. Aydınspor Masterlar’ı da kentimizi en güzel şekilde temsil ediyor. Şehrimizin gururu olan bu takımımıza yeni logomuzla forma sponsoru olduk. Kendilerine başarılar dileyerek ziyaretleri ve hediyeleri için teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.