Aydın’ın Kuyucak ilçesinde 23 yıl kurduğu spor kulübünü, topladığı hurdaları satarak ayakta tutmaya çalışan Hayat Kılıçarslan’ın başkanlığını yaptığı Gencelli İdman Yurdu, Voleybol 2. Ligi 7 Grup’ta iddialı bir kadro ile mücadele etmeye hazırlanıyor. Gencelli İdman Yurdu Voleybol Takımı, yeni sezon için genç yetenekleri kadrosuna dahil etmeye başladı.

İMZA TÖRENİ YAPILDI


Antrenör Gülcan Demirbağ’ın takımın başına getirilmesinin ardından 9 yeni voleybolcu ile anlaşma sağlandı. Pasör pozisyonunda oynayan Gülce Dartar (19), pasör çaprazı pozisyonunda oynayan Fatma Koşar (19), smaçör pozisyonunda oynayanlardan Nisanur Şenbak (19), Melisa Kocabıyık (20), Meryemnur Kılıç (18), orta oyuncu olarak oynayan Kübra Bolkent (21) ve Ayça Meriç (19) ile libero pozisyonunda oynayanlardan Hasibe Kızıltuğ (22) ve Zehra Tomasoğlu (19) Gencelli İdman Yurdu’nun yeni transferleri oldu. Gencelli İdman Yurdu Kadın Voleybol Takımı Başkanı Hayati Kılıçarslan’ın katılımıyla gerçekleşen imza töreniyle 9 oyuncu, Kadınlar 2. Lig kadrosuna adını yazdırdığı sözleşmeyi imzaladı.

HEDEF ŞAMPİYONLUK


Gencelli İdman Yurdu Başkanı Hayat Kılıçarslan, transferlere katkı sağlayan sponsorlara teşekkür ederek, “Gencelli İdman Yurdu olarak Kadın Voleybol Takımımızın başarısı için elimizden geleni yapıyoruz. Dokuz oyuncumuzla yeni sezon için imzayı attık. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. İnanıyorum ki Kadın Voleybol Takımımız ve teknik ekibimiz güzel ve keyifli bir sezon geçirecek. Tüm oyuncularımıza sakatlıklardan uzak, başarılı bir sezon diliyorum. Hayırlı olsun” dedi.