Mursallı Mahallesi Muhtarı Ali Demir’in talebi üzerine hayırsever vatandaşlar, mahallenin hizmetlerinde kullanılmak üzere elektrikli bir araç temin etti. Mahalleye kazandırılan aracın, özellikle ihtiyaç sahibi ailelere yapılacak yardımlar ile temizlik hizmetlerinde kullanılacağı belirtildi.

ARAÇ DERNEĞE BAĞIŞLANDI
Muhtar Ali Demir, kendisine teslim edilen aracın mülkiyetini Mursallı Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği’ne bağışladığını açıkladı.
Demir yaptığı açıklamada, “Mahallemiz muhtarlığının hizmetlerinde kullanılmak üzere, ihtiyaç sahibi ailelere kömür ve erzak dağıtımında, ayrıca mahallemizin temizlik çalışmalarında değerlendireceğimiz elektrikli aracın alınmasına katkı sağlayan hayırseverlerimize mahallem ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Aracın mülkiyetini de Mursallı Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği’ne bağışlıyorum. Mahallemize hayırlı olsun” dedi.


