Ünlü psikolog Esra Ezmeci TV programı ve açıklamalarıyla gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde “Hesap ödetmeyen kadın aldatılmaya mahkumdur.” sözleriyle tepki çeken Esra Ezmeci sosyal medyada konuşuluyor. Esra Ezmeci kimdir ve mesleği nedir başta olmak üzere hakkında merak edilenleri yanıtladık!

Esra Ezmeci Kimdir? Kaç Yaşında?

Esra Ezmeci 1985 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 1 Ağustos doğumlu Esra Ezmeci Aslan burcu kadınıdır.

Esra Ezmeci kimdir sorusunun yanında yaşıyla da merak edilmektedir. Ünlü psikolog Esra Ezmeci günümüzde 38 yaşındadır.

Esra Ezmeci Instagram’da @esraezmecii kullanıcı adıyla yer almaktadır. Esra Ezmeci’nin sosyal medyada 6,5 milyon takipçisi bulunmaktadır.

Esra Ezmeci Kimdir 6

Esra Ezmeci Eğitimi ve Kariyeri

TV programlarında tavsiyeler vermesi Esra Ezmeci psikolog mu sorusunu akıllara getiriyor. Esra Ezmeci Haliç Üniversitesi Psikoloji bölümünü birincilikle mezun olmuştur. Lisans eğitiminin ardından Klinik Psikoloji üzerine yüksek lisans yapmıştır.

Esra Ezmeci 8 yıl boyunca Balıklı Rum Hastanesi Psikiyatri Kliniği’nde çalışmıştır. Günümüzde halen Üsküdar Üniversitesi’nde Adli Bilimler üzerine doktorasını sürdürmektedir.

Esra Ezmeci’nin Terapi Evreni adlı bir merkezi bulunmaktadır. Esra Ezmeci’nin bağımlılık tedavisi, aile-ilişki-evlilik danışmanlığı ve ergen psikolojisi üzerine uzmanlığı bulunmaktadır. Geçmiş temizleme terapisiyle de ünlü olan Esra Ezmeci seans ücretleri terapi türüne göre değişmektedir.

Esra Ezmeci Kimdir 4

Esra Ezmeci Evli Mi?

Esra Ezmeci kimdir öğrendikten sonra özel hayatına değinelim… Esra Ezmeci 2005 yılında Tutku Dalmaz ile evlenmiştir. 10 yıl evli kalan çift 2015 yılında anlaşmalı olarak boşanmıştır. Esra Ezmeci’nin eski eşi Tutku Dalmaz başarılı bir iç mimardır. Esra Ezmeci günümüzde evli değildir.

Esra Ezmeci’nin Çocuğu Var Mı?

Esra Ezmeci’nin Tuğra isimli bir oğlu bulunmaktadır. Esra Ezmeci’nin çocuğunun 16 yaşında olduğu bilinmektedir. Ünlü psikolog sık sık oğluyla zaman geçirmekte ve fotoğraflarını paylaşmaktadır.

Esra Ezmeci Kimdir 5

Esra Ezmeci’nin Tuzlu Su Tarifi! Ne İşe Yarıyor?

Esra Ezmeci kimdir sorusundan ziyade Esra Ezmeci tuzlu su nasıl yapılır kadınlar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Esra Ezmeci dişil enerji artırma tavsiyeleriyle birçok kişinin dikkatini çekiyor.

Esra Ezmeci’nin tuzlu su tarifi şu şekildedir:

  • 1 litre suyun içerisine yaklaşık 2 yemek kaşığı tuz ekleyerek karıştırılıyor. Bu karışım banyoda sağ omuzdan aşağıya doğru dökülüyor. İsteğe bağlı olarak sol tarafa da da dökülebiliyor.

Esra Ezmeci tuzlu su yapanların dişil enerjisinin artacağını ve aile ilişkilerinin düzeleceğini paylaşıyor. Ünlü psikoloğun tuzlu su banyosu hakkında yaptığı açıklama ise aşağıdaki gibidir:

“Karışımı banyodan sonra sağ tarafınızdan başlayarak tüm vücudunuza dökün. 1 gece öyle kalın. Ertesi gün kendinizi çok iyi hissediyor olacaksınız. Karşı taraftan gelen iltifatlara hazır olun. O kadar değişim yaşayanlar oldu ki, mesaj atanlar oldu.”

Esra Ezmeci Hangi Kanalda?

Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci hafta için her gün TV ekranlarına çıkmaktadır. Esra Ezmeci ile Yeni Baştan programı Beyaz TV’de 13.00’da yayınlanmaktadır.

Esra Ezmeci Kimdir 2

Esra Ezmeci Kitapları

Esra Ezmeci hem programı hem de kitaplarıyla geniş bir kitleye ulaşmıştır. Esra Ezmeci’nin dişil enerji, psikoloji ve cinsellik üzerine birçok kitabı bulunmaktadır.

Esra Ezmeci çapalama yöntemi ve tuzlu su ritüeli başta olmak üzere tavsiyelerini kitaplarında da paylaşmaktadır. Ünlü psikoloğun ilk kitabı 2018 yılında yayınlanmıştır.

Esra Ezmeci’nin kitapları sırasıyla aşağıdaki gibidir:

Kızıl Goncalar Nerede Çekiliyor? Dergah Nerede? Konusu Nedir? Kızıl Goncalar Nerede Çekiliyor? Dergah Nerede? Konusu Nedir?
  • Süt Lekesi (2018)
  • Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir (2019)
  • Kararı Ben Veririm: İlişkisini Yöneten Hayatını Yönetir (2020)
  • İz Bıraktığın Kadar Varsın (2020)
  • Kadınlar Sıcak Erkekler Soğuk Sever (2021)
  • Vazgeçilmez Olmanın Sırrı (2022)
  • Beni Neden Sevmedin Anne? (2023)

Muhabir: Ömer ARAZ