2 yıl geçti; Didim’de restorasyonu yapılan cami hala kapalı 2 yıl geçti; Didim’de restorasyonu yapılan cami hala kapalı

Didim Gazeteciler Cemiyeti başkan yardımcısı ve Mavi Didim gazetesinde muhabirlik yapan Elif Dikbaş, Diyarbakır’da ulusal bir gazetenin muhabirliğini yapan Umut Yeğin ile evlilik yolunda ilk adımını attı.

İlçedeki bir kafede gerçekleşen nişan törenine Dikbaş ve Yeğin ailelerinin yanı sıra sınırlı sayıda davetli katıldı. Genç çift konuklarını kapıda karşılarken, genç çiftin yüzüklerini aile büyükleri tarafından takıldı.

Pasta kesimi sonrasında Elif Dikbaş ve Umut Yeğin ilk dansını yaptı. Genç çift daha sonra çalınan müzik eşliğinde oyunlar oynadı; halayla çekildi. Genç çiftin Ağustos ayında nikah masasına oturacağı öğrenildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ