Aydın İl Tarım ve Orman Müdürü Ayhan Temiz, kentteki hayvan refahı ve bakım standartlarını yerinde incelemek amacıyla Didim’de faaliyet gösteren "Sevimli Patiler Pet Oteli"ni ziyaret etti.

53 köpek kapasitesine sahip olan ve bölgede "Ev hayvanları barınma ve eğitim yeri" olarak hizmet veren tesisteki incelemelere, Didim İlçe Tarım ve Orman Müdürü İlker Çolak da eşlik etti.

Didimdeki Can Dostlara Ust Duzey Denetim 671608 7Db79C

FİZİKİ KOŞULLAR VE BAKIM STANDARTLARI MERCEK ALTINDA

Ziyaret kapsamında İl Müdürü Ayhan Temiz; tesisin fiziki imkanlarını, can dostların konaklama alanlarını, hijyen standartlarını, bakım ve beslenme koşullarını tek tek yerinde inceledi. İşletme sahibi Yakup Toprak’tan merkezde yürütülen eğitim faaliyetleri, günlük rutinler ve sunulan profesyonel hizmetler hakkında detaylı bir brifing alan Temiz, tesisin işleyişinden memnun kaldı.

CHP Didim'de Genel merkez çatlağı
CHP Didim'de Genel merkez çatlağı
İçeriği Görüntüle

"ÖNCELİĞİMİZ HER ZAMAN HAYVAN REFAHI"

İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Aydın İl Tarım ve Orman Müdürü Ayhan Temiz, hayvan sağlığı ve refahının kurum olarak her zaman öncelikleri arasında yer aldığını vurguladı. Temiz, "Sevimli dostlarımıza sadece profesyonel ve hijyenik değil, aynı zamanda sevgi dolu bir ortam sunan işletme sahibine ve tüm ekibe teşekkür ederim" diyerek bu tarz nitelikli tesislerin önemine dikkat çekti.

Muhabir: HÜSEYİN ÇALIŞKAN