Kentte yaşayan vatandaşların talep ve önerilerini dinlemek, sorunlarına çözüm bulmak amacıyla Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay'ın yaptığı ziyaretin bu seferki durağı Fevzipaşa Mahallesi oldu.

Fevzipaşa mahallesi Uslu ve Akyalı sitelerinde gerçekleştirdiği saha gezisinde bölgenin farklı noktalarını yerinde inceleyerek vatandaşlarla bir araya geldi. Bölgenin ihtiyaçları üzerine karşılıklı değerlendirmelerde bulunarak görüş ve önerileri dinledi.
Fevzipaşa Mahallesi Akyalı çay bahçesinde düzenlenen toplantıya Belediye Başkanı Hatice Gençay, başkan yardımcıları, birim amirleri, mahalle muhtarı Ali Osman Çolak, site yöneticileri ve Fevzipaşa Mahalle sakinleri katıldı.

"SORUNLAR NOT ALINDI "
Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği toplantıda, Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, mahalle sakinlerinin talep, öneri ve sorunlarını dinleyip, notlar aldı.
Sorunların çözülmesi ve taleplerin hızlıca çözüme kavuşması için belediye başkan yardımcıları ve birim amirlerine yönlendirmelerde bulundu.





