Çehresi tamamen değişen pazar yerinde dükkanların tefrişat ve çevre düzenleme çalışmaları tamamlanırken, yeni sezonun hem esnafı hem de vatandaşı memnun ettiği görüldü.
"DÜKKANLAR YENİLENİYOR RAFLAR DOLUYOR"
Belediyenin altyapı hamlesinin ardından tezgah ve dükkanlarını teslim alan yerel esnaf, yeni sezon için kolları sıvadı. Birçok iş yerinin baştan aşağı yeniden düzenlendiği alanda, esnaflar bir yandan çevre düzenlemesi yaparken diğer yandan raflarını yeni ürünlerle doldurmaya başladı. Hummalı çalışmanın temel hedefi ise sezona eksiksiz bir başlangıç yapmak.
"BAYRAM TATİLİNE HAZIRLIK"
Esnafın hazırlık sürecini hızlandırmasındaki en büyük etken, bu yıl 9 gün sürecek olan Kurban Bayramı tatili. Bayram dönemiyle birlikte Didim’de yaşanacak turizm yoğunluğunu öngören pazar esnafı, tatil süresince yerli ve yabancı turistlere en iyi hizmeti sunabilmek için adeta zamanla yarışıyor.
YENİ GÖRÜNTÜ VATANDAŞTAN TAM NOT ALDI
Mavişehir Pazar Yeri’nin modern, temiz ve düzenli son hali, alışveriş için bölgede bulunan vatandaşlar tarafından da büyük bir beğeniyle karşılandı. Hem altyapısı hem de estetik görünümüyle Didim’e yakışır bir çehreye bürünen pazar yeri, yeni sezonda da hem ekonomik hareketliliğin hem de sosyal yaşamın merkezlerinden biri olmaya aday olarak yer alıyor.






