Büyük Çamlıca Camii’nde düzenlenen Hafızlık İcazet Töreni, 333 gencin Kur’an-ı Kerim’i ezberleyerek hafızlık mertebesine ulaşmasının gururuna sahne oldu. İcazetlerini alan hafızlar, Kur’an muhafızları kervanına katılarak önemli bir dönüm noktasını geride bıraktı.
Törene katılan Recep Tayyip Erdoğan, genç hafızların heyecanına ortak olurken, programda Bakara Suresi’nin ilk beş ayetini tilavet etti.

Yoğun katılımla gerçekleşen merasimde, Burhanettin Duran, Safi Arpaguş, Davut Gül, Adem Yazıcı, Mustafa Şentop, Ali Erbaş, Necmeddin Bilal Erdoğan, Abdullah Özdemir ve Mehmet Sekmen de yer aldı. Hafızların aileleri de bu anlamlı günde çocuklarının sevincine ortak oldu.
Büyük Çamlıca Camii’nde yaşanan bu özel gün, hem katılımcılar hem de hafızlar için unutulmaz anlara sahne oldu.





