Genç oyuncu Berkay Hardal, eşi Dilan Telkök’le çektiği videolarla gündemden düşmüyor. Sosyal medyada evlilik hayatıyla konuşulan Berkay Hardal kimdir merak ediliyor.

Yakın zamanda baba olacağı bilinen Berkay Hardal ve kariyeri hakkında merak edilenleri yanıtladık…

Berkay Hardal Kimdir?

Televizyon ekranlarının yeni yüzlerinden biri olan Berkay Hardal oldukça merak edilen bir isimdir. Oyunculuğa şans eseri başladığı bilinen Berkay Hardal, Trakya Üniversitesi Ekonometri bölümünden mezun olmuştur. Oyunculuk kariyerine ise 2017 yılında başlamıştır.

Berkay Hardal, oyunculuğa ilk kez İstanbullu Gelin adlı televizyon dizisi ile adım atmıştır. Bu dizi ile Özcan Deniz, Fırat Tanış, Salih Bademci ve Aslı Enver gibi başarılı isimlerle birlikte rol almıştır. Bu kapsamda İstanbullu Gelin Berkay Hardal’ın kendini geliştirmesi için büyük bir adım olmuştur.

30 yıldır bu mesleği yapıyor! Önemli uyarılarda bulundu 30 yıldır bu mesleği yapıyor! Önemli uyarılarda bulundu

Berkay Hardal Kimdir 5

Yaptığı bir röportajda asıl hayalinin futbolcu olmak olduğunu söyleyen ünlü ismin babası, Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nde kalecilik yapmıştır. Berkay Hardal’ın ise  3 yıl boyunca Fenerbahçe Spor Kulübü’nün alt yapısında oynadığı bilinmektedir.

Berkay Hardal boyu, kilosu ve burcuyla da oldukça merak edilmektedir. 178 cm boyunda olan ünlü ismin 72 kilo olduğu bilinmektedir. Hayranları tarafından sıkça araştırılan Berkay Hardal’ın burcu ise Akrep’tir.  

Berkay Hardal Kaç Yaşında? Nereli?

Berkay Hardal kimdir merak edenleri için ünlü ismin yaşı ve memleketi ile devam edelim… Berkay Harda 18 Kasım 1996 tarihinde ve İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Genç oyuncu günümüz itibarıyla 28 yaşındadır.

Peki Berkay Hardal nereli? Ünlü oyuncu Berkay Hardal İstanbul’da doğmuş olmasına rağmen aslen Manisa Akhisarlıdır. Berkay Hardal’ın annesi ise Yugoslav göçmenidir.

Berkay Hardal Kimdir 4

Berkay Hardal’ın Oynadığı Diziler

Adından sıkça söz ettiren Berkay Hardal dizileri itibarıyla hayranları tarafından oldukça merak edilmektedir. Berkay Hardal İstanbullu Gelin’deki başarısıyla tanınmaya başlamıştır.

Özellikle Gülper Özdemir ile başrolü paylaştığı Meleklerin Aşkı adlı dizide, Berkay Hardal kimdir sorusu sıkça gündeme gelmiştir.

Berkay Hardal’ın yer aldığı diziler ise aşağıdaki gibidir:

  • İstanbullu Gelin (2017)
  • Meleklerin Aşkı (2018)
  • Kardeş Çocukları (2018)

Uzun bir süredir ekranlarda görmediğimiz Berkay Hardal’ın yeni projelerde yer alacağı bilinmektedir. Bir süredir Instagram’da oldukça aktif olan Berkay Hardal eşi Dilan Telkök ile çektiği videolarla gündem olmaktadır.

Berkay Hardal Kimdir 1

Berkay Hardal Evli Mi?

Berkay Hardal kimdir sorusunun yanında biraz da ünlü ismin özel hayatını inceleyelim…

İstanbullu Gelin dizisinde oynarken rol arkadaşı Hira Koyuncuoğlu ile bir birliktelik yaşadığı bilinmektedir. Berkay Hardal Hira Koyuncuoğlu ilişkisi yaklaşık 2 sene sürmüştür.

Berkay Hardal Kimdir 2

Berkay Hardal’ın diziden ayrıldıktan sonra Dilan Telkök ile tanıştığı bilinmektedir. Ünlü oyuncunun hayranları tarafından en çok merak edilen konulardan birisi de Berkay Hardal evlendi mi sorusudur.

Hızlı bir şekilde evlendiği bilinen ve sade bir törenle kutlama yapan Berkay Hardal Dilan Telkök ile 2019 yılında dünya evine girmiştir. Berkay Hardal Dilan Telkök çifti bir bebek beklemektedir.

Berkay Hardal Kimdir 3

Berkay Hardal’ın Eşi Dilan Telkök Kimdir?

Berkay Hardal kimdir sorusu ile karşımıza eşi Dilan Telkök çıkmaktadır. Dilan Telkök 16 Eylül 1995 tarihinde Sakarya’da dünyaya gelmiştir. Henüz çocuk yaştayken ailesiyle birlikte Hollanda’ya yerleşen Dilan Telkök, eğitimi için Belçika’ya gitmiştir.

Buradayken Belçika vatandaşlığı alan Dilan Telkök, ilk ve orta öğretimini tamamladıktan sonra Türkiye’ye dönmüştür. Türkiye’de ise Sakarya Üniversitesi Alman Dili ve Edebiyatı bölümünü kazanmıştır. Eğitimi esnasında oyunculuk dersleri almaya başlayan Dilan Telkök, oyunculuk kariyerine ilk kez 2015 yılında başlamıştır.

İlk oyunculuk deneyimi kapsamında Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisindeki Elif karakterine hayat veren Dilan Telkök; Nerdesin Birader, Evlat Kokusu, 8. Gün ve Halka gibi dizilerde rol almıştır.

2019 yılında Berkay Hardal ile evlenen Dilan Telkök, uzun bir süredir televizyon ekranlarına ara vermiştir. Şimdilerde ise kariyerini, eşi ile birlikte Instagram’da video içeriği üreterek sürdürmektedir.

Muhabir: Ömer ARAZ