İncirliova Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın 5 Şubat’ta gerçekleştirilen genel kurulunda başkanlığa Yasin Akdağ seçilirken, İncirliova Kahveciler Odası’nın 7 Şubat’ta yapılan olağan genel kurulunda ise Kenan Aysel başkanlık görevine getirildi.

Başkan Kaya, Akdağ ve Aysel ile yönetim kurullarını ziyaret ederek yeni görevlerinin hayırlı olmasını diledi. Ziyarette Belediye Başkan Yardımcıları Metin Korucu, Polat Tanrıkulu ve Çetin Bayatlı’nın yanı sıra Cumhur İttifakı İncirliova Belediye Meclisi Üyeleri Nazım Ertuğ, Levent Güleçyüz, İsmail İşlekkol, Murat Karabacak, Başak Özbek Turan ve Kemal Şentürk de yer aldı. Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Başkan Kaya, “İncirliovamız için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Oda başkanları Yasin Akdağ ve Kenan Aysel ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Kaya ve beraberindeki heyete teşekkür etti.






