Kanal 7’nin günlük dizisi Kan Çiçekleri oyuncuları ve konusuyla oldukça merak edilİyor. Özellikle ev hanımlarının severek izlediği dizi, ilk bölümünden itibaren sıkça araştırılıyor. En çok merak edilen konu Kan Çiçekleri Baran kimdir şeklinde karşımıza çıkıyor. Peki, Barış Baktaş kimdir? İşte ayrıntılar…

Kan Çiçekleri Baran Kimdir?

Barış Baktaş’ın biyografisinden önce Kan Çiçekleri’nin Baran’ı kimdir inceleyelim… Kan Çiçekleri Baran zeki, çalışkan ve gözü kara bir delikanlıdır. Ailesinin kan davasına karışması sebebiyle, bunun son bulmasını ister ve bunun tek çaresi istemediği biriyle evlenmektir.

Fedakar bir delikanlı olarak karşımıza çıkan Baran, bu sebeple istemediği bir evlilik yapar. Ailesi için kendi hayatından ödün veren Baran, başından geçen hikayeleriyle dizi severlerin oldukça sevdiği bir karakterdir.

Baris Baktas Kimdir 3

Barış Baktaş Kimdir?

Kan Çiçekleri Baran kimdir sorusunun ardından, karaktere hayat veren ünlü isimden söz delim… Kan Çiçekleri Baran gerçek adıyla Barış Baktaş, dizinin baş rolü olarak karşımıza çıkmaktadır. Peki Barış Baktaş kimdir?

Barış Baktaş oyunculuk hayatında henüz yenidir. İlk olarak 2021 yılında TRT1 ekranlarında yayınlanan Savaşın Efsaneleri adlı belgesel ile kameralarla tanışmıştır. Barış Baktaş’ın asıl mesleği ise mali müşavirliktir. Bu kapsamda ünlü oyuncu, İstanbul Ticaret Üniversitesi’nin muhasebe ve denetim bölümünden mezun olmuştur.

Ancak ünlü oyuncu Barış Baktaş, oyunculuk alanında kendini geliştirmeye devam etmekte ve bu alanda çeşitli eğitimler almaktadır. Ayrıca ünlü isim popüler şarkıları yeniden yorumlamakta ve amatör olarak şarkı söylemektedir. Sesiyle de sevenlerini kendine hayran bırakan Barış Baktaş’ın, şan eğitimi aldığı bilinmektedir.

Sosyal medya paylaşımları nedeniyle Barış Baktaş hangi takımı tutuyor merak edilmektedir. Ünlü ismin fanatik bir Fenerbahçeli olduğu bilinmektedir.  Barış Baktaş Instagram’da oldukça aktiftir.

Baris Baktas Kimdir 4

Barış Baktaş Kaç Yaşında? Nereli?

Barış Baktaş kimdir sorusuna ünlü ismin merak edilen yaşı ve memleketi ile devam edelim. Barış Baktaş 12 Şubat 1997 yılında dünyaya gelmiştir. Günümüz itibarıyla 27 yaşında olan genç oyuncu, İstanbul’da doğmuştur.

Peki Barış Baktaş aslen nereli? Ünlü ismin aslen Batmanlı olduğu bilinmektedir. Bu kapsamda Barış Baktaş hangi aşiretten sorusu da oldukça merak edilen bir konudur. Ünlü ismin ise memleketi gereğince Receban Aşireti’ne mensup olduğu bilinmektedir.

Baris Baktas Kimdir 5

Barış Baktaş Evli Mi?

Şimdi de merak edenleri için ünlü oyuncunun özel hayatından söz edelim… Kan Çiçekleri Baran evli mi sorusu dizi severler tarafından oldukça merak edilmektedir. Ünlü oyuncu Barış Baktaş’ın 2021 yılında Ankara’da evlendiği bilinmektedir. Ünlü oyuncunun hayranları da Barış Baktaş eşi kim sorusunu sıkça araştırmaktadır.

Barış Baktaş 2023 yılında Gülüm Baktaş ile hayatını birleştirmiştir. Gülüm Baktaş ise İstanbul’da bulunan Gülüm Baktaş Beauty Studio’nun sahibidir. Bununla birlikte Gülüm Baktaş’ın TV8 haber spikeri Salih Akbaş’ın kızı olduğu bilinmektedir.

Dizi severler tarafından merak edilen bir diğer konu ise Barış Baktaş boşandı mı sorusu olarak karşımıza çıkmaktadır. Ancak çiftin evliliğinin mutlu bir şekilde devam ettiği görülmektedir.

Peki Barış Baktaş’ın çocuğu var mı? Barış ve Gülüm Baktaş çiftinin çocuğu olmadığı bilinmektedir. Ancak Gülüm Baktaş’ın ilk evliliğinden bir tane çocuğu bulunmaktadır.

Baris Baktas Kimdir 2

Birce Akalay Kimdir? Kaç Yaşında? Sevgilisi Kim? Birce Akalay Kimdir? Kaç Yaşında? Sevgilisi Kim?

Barış Baktaş Oynadığı Diziler

Oyunculuk hayatına daha yeni adım atmış olan Barış Baktaş, ilk baş rol deneyimini şu an yer aldığı Kan Çiçekleri adlı dizide yaşamaktadır. Ancak ünlü isim Kan Çiçekleri dışında da bazı yapımlarda yer almıştır.

Barış Baktaş’ın yer aldığı yapımlar ise kronolojik olarak aşağıdaki gibidir:

  • Savaşın Efsaneleri- Belgesel (2021)
  • Tanrının Gözyaşları- Sinema Filmi (2021)
  • Ceberruh- Sinema Filmi (2021)
  • Kan Çiçekleri- Dizi (2022)

Kan Çiçekleri Konusu Nedir?

Barış Baktaş kimdir sorusu ile birlikte merak edilen bir diğer konu da ünlü ismin başrolü olduğu dizidir. Kan Çiçekleri konusu gereğince Dilan ve Baran karakteri etrafında seyretmektedir.

Dilan ve Baran kan davası yüzünden zorunlu bir evlilik yapmıştır. Ancak bu evlilik, zaman geçtikçe gerçek bir aşka dönüşmüştür. Bu sebeple çift, sadece kağıt üzerinde var olan evliliklerini gerçek bir düğün yaparak kutlamışlardır.

Ancak düğün gününde yaşadıkları konağa bir saldırı yapılmıştır. Bu acımasız olay ise Dilan ve Baran’ı birbirinden ayırmıştır. Olayın ardından Dilan, üç aydır bulunamamaktadır. Baran ise büyük aşkını bulmak için bütün aşireti ayağa kaldırmış, canla başla eşini aramaktadır.

Baran ve adamlarının karşısında çok güçlü ve asla ihtimal vermedikleri bir düşman bulunmaktadır. Bu kapsamda Sabiha Emiroğlu karakteri karşımıza çıkmaktadır. Sabiha Emiroğlu Dilan’ı kaçıran kişidir ve çeşitli sırlarla çiftin hayatına girmiştir.

Konusu itibarıyla yukarıdaki gibi olan ve her bölümü merakla izlenen günlük dizi, Dilan ve Baran’ın imkansıza dönüşen aşk hikayesini konu almaktadır. Bu kapsamda dizi severler, Dilan ve Baran aşkının kazanmasını heyecanla beklemektedir.  

Muhabir: Ömer ARAZ