Aydın’da şok görüntü! Tarihi konağın altından 30 metrelik kaçak kazı çıktı
Aydın’da şok görüntü! Tarihi konağın altından 30 metrelik kaçak kazı çıktı
İçeriği Görüntüle

Olay, Efeler ilçesi Kurtuluş Mahallesi’nde bulunan eski otogar alanındaki taksi durağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre taksi şoförü U.S., müşterisini adresine götürdüğü sırada trafikte yol verme meselesi nedeniyle 09 ANF 601 plakalı otomobilde bulunan kişilerle tartıştı.

Whatsapp Image 2026 04 08 At 19.13.57

DURAĞA KADAR TAKİP EDİLDİ

Tartışmanın ardından müşterisini bırakarak durağa dönen U.S., bu kez peşine takılan otomobildeki şahısların hedefi oldu. 09 ANF 601 plakalı araçla durağa gelen Y.A., S.A. ve kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, araçtan inerek taksi şoförüne saldırdı.

SİLAHLA TEHDİT EDİP KAÇTILAR

Saldırıda burnuna darbe alan taksi şoförü yaralanırken, şüphelilerin silahla da tehditte bulunduğu öğrenildi. Olayın ardından 3 saldırgan, geldikleri otomobili olay yerinde bırakarak yaya olarak kaçtı.

Whatsapp Image 2026 04 08 At 19.13.58

YARALI ŞOFÖR TEDAVİYİ REDDETTİ

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Burnundan yaralanan taksi şoförü, sağlık ekiplerinin müdahalesini kabul etmedi. Polis ekipleri, kaçan şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı.

Kaynak: HABER MERKEZİ