Aydın İl Müdürü Ayhan Temiz, Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren süt ürünleri firmasını ziyaret etti. Firma, 2020 yılında Bakanlığımızın KKYDP desteği ile mevcut işletmesine kazandırdığı Güneş Enerjisi Sistemi (GES) sayesinde enerjisini doğadan sağlayarak üretimine değer katmaya devam ediyor.

Efeler Belediyesi’nin yeşil alan çalışmaları sürüyor
Efeler Belediyesi’nin yeşil alan çalışmaları sürüyor
İçeriği Görüntüle

Aydinda Ornek Yatirim Enerjisini Dogadan Aliyor 644179 A0B1A65Fd949D07B206A4E4932237Dd1

KKYDP DESTEĞİYLE YATIRIM

Ziyarette firmanın mevcut faaliyetleri ve Bakanlığımızın destekleme programları çerçevesinde geleceğe yönelik hedefleri değerlendirilirken İl Müdürü Temiz, üreticilerin her zaman yanında olduklarını vurgulayarak sürdürülebilir ve modern üretim anlayışının önemine dikkat çekti. Firma yetkilileri Yusuf Yusuf Gezici ve Rıfat Rıfat Gezici’ye nazik misafirperverlikleri için teşekkür edildi.

Aydinda Ornek Yatirim Enerjisini Dogadan Aliyor 644179 F8669Ebbb87Ecf5D58B45Bf1E00C66E3

SÜRDÜRÜLEBİLİR ÜRETİMİN ÖRNEĞİ

Firmanın GES ile sağladığı enerji hem üretim maliyetlerini düşürüyor hem de çevre dostu yaklaşımıyla sektörde örnek teşkil ediyor. Hibe desteğiyle yapılan bu yatırım, Aydın’daki üreticilerin doğa ile uyumlu çalışmasının somut bir örneği olarak öne çıkıyor.

Aydinda Ornek Yatirim Enerjisini Dogadan Aliyor 644179 0Beb07F1Fe52778819F9293Ae7Bfbaee

Muhabir: KAZIM YÖRÜKCE