Olay, Köşk ilçesine bağlı Soğukkuyu Mahallesi’nde meydana geldi. Müteahhitlik yaptığı öğrenilen A.Ç.’nin yönetimindeki 09 ADL 682 plakalı araç, kimliği belirlenen şahısların silahlı saldırısına uğradı.

Saldırı sırasında açılan ateş sonucu sürücü A.Ç. yara almazken araçta bulunan oğulları H.A.Ç. (21) ile C.Ç. (15) yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.
Yaralı kardeşler sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

İLK GÖZALTILAR SERBEST KALDI
Olayın ardından harekete geçen polis ekipleri, saldırıya karıştığı değerlendirilen şüphelilerden birini kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Soruşturma kapsamında yapılan incelemelerde, müteahhit A.Ç.’nin de saldırı sırasında karşı tarafa ilk ateşi açtığının belirlenmesi üzerine A.Ç. hakkında da işlem yapıldı. Gözaltına alınan 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
POLİS SORUŞTURMAYI DERİNLEŞTİRDİ
Silahlı saldırıyla ilgili çalışmalarını sürdüren polis ekipleri, soruşturmayı genişleterek olayla bağlantılı olduğu değerlendirilen Y.G., İ.D. ve U.E.A. isimli 3 şüpheliyi daha yakaladı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlılar, daha sonra adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkarılan şüphelilerden Y.G. ile U.E.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi. İ.D. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Polis ekiplerinin olayla ilgili yürüttüğü soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.





