Aydın’da Cuma günü Berberler Kuaförler ve Güzellik Salonları Odası’nda seçim heyecanı yaşandı. Kentteki herkesin merakla beklediği seçimde başkanlık için Selahittin Çetindoğan ve Serhan Avşar yarıştı. Adaylardan biri olan Çetindoğan hem mevcut başkan hem de Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı görevini yürütüyordu. Sabah saatlerinde bizler de kongreyi takip etmek için genel kurula gittik. Genel kurulda ilk dikkatimi çeken Selahittin Çetindoğan’ın bir panik havasında hareket etmesiydi. Geçmiş yıllarda yapılan Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı seçiminde bile Selahittin başkanın bu kadar stresli olduğunu görmemiştim.
*Gelelim yeni başkan Serhan Avşar’a. Öncelikle Serhan başkan ve ekibini yürekten tebrik ediyorum. Gerçekten büyük bir başarıya imza attılar. Mevcut başkan, aynı zamanda Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı olan Çetindoğan’dan daha fazla oy aldılar. Bu gerçekten kolay bir iş değil.
*Peki Serhan Avşar ve ekibi, bu zaferi nasıl kazandı? Bunu size anlatmaya çalışayım. Serhan Avşar ve ekibi, ilk günden itibaren seçimi kazanmak için aday olduklarını gösterdiler. Yağmur çamur demeden, gece gündüz demeden Eylül ayından bu yana meslektaşlarını ziyaret ettiler, projelerini anlattılar. Hem de aynı esnafı 3-5 kez ziyaret ettikleri de oldu. Buna birebir ben şahidim. Projeleri ve ziyaretleri de sık sık basında yer aldı. Hep doğru adım attılar. Seçim sürecinin çok iyi yönettiler. Adından söz ettiren bir başkan adayı olarak girdiği seçimden zaferle çıktı. Serhan başkan ve ekibi, azimli, inançlı, özverili çalışmasının sonucunu aldı. Avşar ve ekibini, tekrardan tebrik ederim. Görevlerinde başarı ve kolaylıklar dilerim.
* Efeler’de yapılan bu ilk oda seçiminin kavgasız, gürültüsüz geçmesi, Berberler Kuaförler ve Güzellik Salonları Odası’na yakışır bir kongre olması da önemliydi. Bu anlamda hem Selahittin başkan ve ekibini hem de yeni başkan Avşar ve ekibini yürekten kutluyorum. Tüm odalara da kongrelerinin hayırlı olmasını diliyorum.
Trend Haberler
Aydınlı muhtar setlerde
Aydın’da bir dilin 100 yıllık yolculuğu
CHP'nin ret oyuna rağmen engel aşıldı: Aydın'ın 17 ilçesine müjde
Aydın'da şok ceza: Yolcu gibi bindiler, cezayı kestiler
Karacasu'da yürekler dağlandı: Ataköy'de dayı-yeğen aynı kaderi yaşadı
Aydın'da köklü değişim: 17 ilçenin müdürü değişti
Kuyucak'ı üzen ölüm: Mesaiye gitmek için evden çıktı hayatını kaybetti
75 Yaşında 35 yıllık emek: Cumartesi Pazarı’nın güler yüzlü markası Ümmühan Teyze
Karacasu'da zehire ağır darbe
Aydın'ın masalsı mahallesi
Resmi İlanlar