Büyükşehir olmadan önce belediye ile yönetilen ve ilçenin en eski ve en önemli mahallelerinden olan Yenice’de genç bir isim mahallesi için kolları sıvadı. Doğma büyüme Yeniceli olan ve Yenice’nin sorunlarını ve ihtiyaçlarını son derece iyi bir şekilde bildiğini ifade eden Kenan Ertaş, genç ve dinamik bir anlayışla mahalleyi en iyi şekilde yönetmeye talip olduğunu dile getirdi.

GENÇ, DİNAMİK VE HIZLI ÇÖZÜM

Mahalle ile resmi kurumlar arasında en iyi şekilde bağ kuracağını, sorunların en kısa sürede çözülmesi için çalışacağını, mahallesinin eski özlenen günlere dönmesi için mücadele vereceğini anlatan Ertaş, “Bugüne kadar Yenice için hizmet verenlere teşekkür etme zamanı geldi. Yenice’yi hak ettiği yere taşımak için hep birlikte çalışacağım. Maaş için değil mahalleme hizmet etmek için adaylığımı koydum” dedi.  
  1987 Yenice doğumlu olan Ertaş, aşçılık mesleğinde kendini geliştirdi. Bir süre belediyede çalışan Ertaş, muhtarlık seçimlerine yoğun bir tempo ile hazırlanmaya devam ediyor.
Muhabir: Yazar Silinmiş