Kanal D'nin sevilen dizisi Taş Kağıt Makas, Çarşamba akşamları izleyiciyle buluşuyor. Dizinin konusu kadar oyuncu kadrosu da merak ediliyor. Taş Kağıt Makas'ın Alev'i Serra Arıtürk kimdir sorusunu sizin için yanıtladık!

Taş Kağıt Makas Alev Kimdir?

Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu, Kanal D ekranlarının en çok konuşulan dizileri arasında yer almaktadır. Dizi hakkında merak edilenler arasında Alev karakteri ön plana çıkmaktadır. Alev karakterine ise, ünlü oyuncu Serra Arıtürk hayat vermektedir.

Peki Taş Kağıt Makas Alev kimdir?

Alev Demirtaş bir avukat adayıdır. Adı gibi dinamik hareket eden, enerjisi yüksek, topluma aykırı davranışları ile dikkat çeken bir kadındır.

Dizinin ana karakteri olan Umut ile bir belediye otobüsünde tanışır ve Umut’un hayatı bundan sonra değişmeye başlar. Taş Kağıt Makas Alev annesini ve kardeşini trafik kazasında kaybeden Umut’un, adalet mücadelesinde en büyük destekçidir.

Serra Ariturk Kimdir 4

Serra Arıtürk Kimdir?

Taş Kağıt Makas Alev kimdir sorusuna, karaktere can veren Serra Arıtürk ile devam edelim…

Serra Arıtürk oyuncu ve müzisyendir. Oyunculuk dışında müzikle ilgilenen Serra Arıtürk, başarılı isim Hüsrev İsfendiyaroğlu’ndan gitar dersleri almıştır.

Müzik alanında kendini geliştiren Serra Arıtürk Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi’nden mezundur.

Serra Arıtürk Instagram’da @sariiturk kullanıcı adıyla yer almaktadır. Sosyal medyada oldukça aktif olan oyuncunun 185 bin takipçisi bulunmaktadır.

Serra Ariturk Kimdir 3

Serra Arıtürk Kaç Yaşında? Nereli?

Serra Arıtürk 22 Haziran 1998 yılında dünyaya gelmiştir. Günümüz itibarıyla 25 yaşındadır. Bununla birlikte genç oyuncu, İstanbul doğumludur. Peki, Serra Arıtürk aslen nereli?

Serra Arıtürk baba tarafından Yörük, anne tarafından ise Kırım göçmenidir.

Serra Arıtürk’ün Sevgilisi Kim?

Serra Arıtürk kimdir sorusunun yanında özel hayatı da merak edilmektedir. Bu konu hakkında Serra Arıtürk Halil Babür sevgili mi sorusu da hayranları tarafından oldukça araştırılmaktadır. Instagram hesaplarından bir kez fotoğraf paylaşan ikiliden daha sonrasında bir açıklama gelmemiştir.

Serra Arıtürk’ün eski sevgilisi ise ünlü oyuncu Mert Ramazan Demir’dir. Ancak Serra Arıtürk Mert Ramazan Demir ilişkisi 2021 yılının sonlarında bitmiştir.

Serra Ariturk Kimdir 2

Serra Arıtürk Kariyeri

Kariyerine müzik ile başlayan Serra Arıtürk 2019 yılında ilk şarkısı olan Kendimi Bilmeden’i yayınlamıştır. Bu şarkıyla tanınmaya başlayan sanatçı, 2021 yılında televizyon ekranlarına adım atmıştır.

Serra Arıtürk 2021 yılında yayınlanan Aşkın Tarifi adlı televizyon dizisinde başarılı oyuncu Kadir Doğulu ile başrolü paylaşmıştır. Bu diziyle adından söz ettirmeyi başaran ünlü isim, oyunculuk yaparak kariyerine devam etmektedir.

Günümüzde Taş Kağıt Makas dizisi Alev karakterine hayat veren Serra Arıtürk, yakında Netflix platformunda yayınlanacak olan Asaf adlı dizide yer alacaktır.

Serra Arıtürk Hangi Dizilerde Oynadı?

Televizyon kariyerine 2021 yılında başlayan Serra Arıtürk, sektöre yeni adım atmasına rağmen başarılı yapımlarda yer almıştır. Öyle ki Serra Arıtürk Kulüp adlı Netflix dizisinde, Salih Bademci ve Gökçe Bahadır gibi ünlü isimlerle birlikte yer almıştır.

Serra Arıtürk’ün rol aldığı diziler ise, aşağıda yer almaktadır:

Mayıs Ayı Burç Yorumları 2024! İlkbaharda Burçları Neler Bekliyor? Mayıs Ayı Burç Yorumları 2024! İlkbaharda Burçları Neler Bekliyor?
  • Aşkın Tarifi/ TV Dizisi (2021)
  • Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu/ TV Dizisi (2024)
  • Kulüp/ İnternet Dizisi (2022)
  • Kuvvetli Bir Alkış/ İnternet Dizisi (2024)

Dizilerin yanı sıra Serra Arıtürk, 2024 yılında vizyona giren Güneşi Söndürmem Gerek adlı sinema filminde başrol olarak yer almıştır.

Serra Ariturk Kimdir 5

Taş Kağıt Makas Konusu Nedir?

Serra Arıtürk kimdir sorusunu yanıtladık. Şimdi Taş Kağıt Makas dizisi hakkında merak edilenleri yanıtlayalım...

Taş Kağıt Makas dizisinde Ozan Güven, Hande Ataizi, Ekin Koç gibi başarılı oyuncular yer almaktadır. Taş Kağıt Makas dizisinin konusu ise aşağıdaki gibidir:

Dizi, hipertimezi hastası olan Umut karakterinin etrafında seyretmektedir. Umut, babasını kurtarmak için adalet arayan genç ve masum bir delikanlıdır.

Babası için adalet arayan Umut, belediye otobüsünde yaşanan bir olay sebebiyle avukat Alev ile tanışır. Alev ile tanışması, onun hayatını bütünüyle değiştirir. Alev, Umut’a babası hakkındaki mücadelede en büyük desteği sağlar ve dizinin hikayesi evrilmeye başlar. 

Muhabir: Ömer ARAZ